Een stijlvol kleinschalig hotel op korte afstand van de gezellige Salamanca Markets in Hobart

Welkom in het Islington Hotel. Hobarts beste kleinschalige hotel met slechts elf, sfeervol ingerichte, kamers. Een speciale plek met een rijke historie en een grote tuin waarvandaan u kunt genieten van het uitzicht op Mount Wellington. De combinatie van modern, antiek, kunst en prettige service creëren een aangename sfeer van sereniteit en luxe. ’s Avonds kunt u genieten van de zonsondergang in de tuin vergezeld met een goed glas wijn van Australische bodem. 

Nabij de populaire markten

Het Islington Hotel beschikt over een comfortabele leesruimte met een selectie fraaie boeken. U kunt ontspannen bij de openhaard in de lounge, genieten van het uitzicht op het terras of een wandeling maken door de mooie tuin. Het centrum van de stad Hobart en de populaire Salamanca markets bevinden zich slechts op 2 km afstand en zijn zeker een bezoek waard. 

Persoonlijke #1 in Hobart van onze specialisten

De elf kamers zijn bijzonder sfeervol ingericht en onderverdeeld in verschillende types. De drie Regency Rooms liggen in het originele historische gebouw. De Courtyard Room ligt op het noorden en beschikt over een eigen veranda met uitzicht op de tuin. De Wellington Room is een zonnige kamer met openslaande deuren en heeft uitzicht op Mt. Wellington. De Holebrook Room bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een ruime badkamer en uitzicht op de tuin. 

Indrukwekkende serre

Als laatste de Garden Rooms, aan de westzijde en de Attic Room, op de bovenste verdieping met uitzicht op de top van Mt. Wellington. Eyecatcher is de uit glas opgetrokken hoge serre met glazen dak. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een iPad en koffie en thee faciliteiten. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein. 

Biologische producten uit het seizoen

Het restaurant is een plek met faam. Executive Chef Jonathan Alexander maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische seizoen producten. Het restaurant bevindt zich in het glazen paviljoen, The Conservatory. Combineer uw diner met een goede fles Australische wijn uit de eigen wijnkelder van het Islington Hotel. 

Tripadvisor over Islington Hotel