Dit is de echte Australische outback, maar dan in stijl!

De Jabiru Safari Lodge is een echte 'outback' locatie, middenin de Mareeba tropische savanne en moeraslanden. Dit natuurgebied ligt in het binnenland van Australië, op ongeveer 75 minuten rijden van Cairns. De 2000 hectare aan open savanne en gras- en moeraslanden vormen de perfecte omgeving voor de groei en bloei van een unieke variatie aan flora en fauna, waaronder een zeer vruchtbare vogelpopulatie. Jabiru Safari Lodge ligt middenin dit prachtige schouwspel van de natuur en is een verademing voor iedereen die graag aan de drukte van de grote steden wil ontsnappen.

Vogels spotten op safari

Ga hier op ontdekking met een open jeep en spot typisch Australische dieren zoals kangoeroes en emoe's. Uiteraard ziet u ook veel van de wel 222 vogelsoorten die het gebied rijk is. De Pandanus lagune is voor vogelliefhebbers het hoogtepunt van elke safari. Hier kunt u de vogels observeren vanuit de speciaal hiervoor gebouwde huisjes. Kijk uit naar onder andere wilde zwanen, pelikanen en ibissen. Bij het bezoekerscentrum leert u meer over de verschillende dieren die in het gebied leven en hoe u ze het beste kunt spotten. Het goed geïnformeerde personeel helpt u graag.

Overnachting in Afrikaans geïnspireerde safaritenten

Uw overnachting is al even bijzonder als de omgeving waarin u zich bevindt. U overnacht hier in luxueuze hutten, waarvan het design geïnspireerd is op Afrikaanse safaritenten. De prachtige kamers zijn verrassend ruim, volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Alle hutten hebben een stijlvolle houten veranda voor privégebruik, waar uw weldadige ontbijt wordt gereserveerd. Bij het boeken heeft u de keuze uit logies en ontbijt of een all-inclusive optie. Deze laatste mogelijkheid omvat niet alleen alle maaltijden, maar ook bijna alle activiteiten tijdens uw verblijf. Een safari in de wildernis, een tocht met de kano kano of eco-cruise: het zit allemaal bij uw all-inclusive arrangement inbegrepen.

Tripadvisor over Jabiru Safari Lodge