Luxe eilandverblijf in de Whitsundays.

Hayman Island ligt in het hart van het Great Barrier Reef en is het meest noordelijk gelegen eiland van de Whitsunday eilandengroep. Op het eiland is maar één resort: het onlangs (2014) volledig gerenoveerde moderne One & Only Hayman Island. Uw gehele verblijf in het One & Only Hayman Island Resort kan volledig naar eigen wens worden ingevuld. Het resort biedt een oneindigheid aan activiteiten en faciliteiten. Van het maken van nachtduiken bij het Great Barrier Reef tot een keuze uit verschillende spa behandelingen en diner mogelijkheden. Iedere dag is hier anders, maar iedere dag is even bijzonder! Echter wij zouden willen aanraden de dagen niet te vol te plannen en u juist mee te laten voeren in het eilandgevoel.

Het enige resort in Hayman Island

One & Only Hayman Island is het enige resort op Hayman Island en is onlangs volledig gerenoveerd tot modern eilandverblijf, gelegen aan een prachtig wit zandstrand met wuivende palmbomen en helderblauw water. Een heerlijke plek om uw reis door Australië te beginnen of te eindigen. In de spa van het resort kunt u geheel tot rust komen tijdens één van de vele behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, body wrap of een massage. Voor uw sportactiviteiten kunt u terecht in het fitnesscentrum, op de tennisbaan of in het zwembad. Niet te missen is een snorkel- of duikexcursie naar het Great Barrier Reef of een bezoek aan één van de andere eilandjes van de Whitsundays.

Stijlvol en modern

One & Only Hayman Island beschikt over 160 stijlvol en modern ingerichte kamers verdeeld over verschillende categorieën. De kamers in de Hayman Wing zijn gelegen aan de oostzijde van het resort. Vanuit deze kamers heeft u uitzicht op de lagune, het strand of de Coral Sea. De kamers in de Pool Wing bieden uitzicht op het zwembad. Vanuit een aantal kamers kunt u direct het zwembad inzwemmen. De Beach Wing is, zoals de naam al zegt, direct gelegen aan het strand. De Penthouses zijn gelegen op de bovenste verdieping waardoor u een schitterend uitzicht heeft over het stand, de Coral Sea en the Whitsundays.

Privédiner op het strand

Het resort beschikt over 4 restaurants met een Italiaanse, Aziatische en moderne Australische keuken. Het is ook mogelijk om voor u privédiner te organiseren bijvoorbeeld op het strand.

Tripadvisor over One & Only Hayman Island