Middenin de natuur, met spectaculaire uitzichten op de regenwouden van Lamington National Park. De ultieme locatie om op te laden van het drukke leven.

O'Reilley's Rainforest Retreat is een bergresort middenin Lamington National Park. Dit park is gelegen in Queensland, ten zuiden van Brisbane, in een gebied dat ook wel de Gold Coast Hinterland genoemd wordt. Dit gebied staat bekend als de groene achtertuin van de populaire kuststreek. O'Reilly's staat in het hart van het groene regenwoud, met uitzicht op de magnifieke gebergtes die de omgeving rijk is. De accommodatie is hét startpunt voor allerlei populaire hikes in de regio. Houdt u van natuur en bent u benieuwd naar de diverse flora en fauna van Australië? Dan bent u bij O'Reilly's Rainforest Retreat absoluut op het juiste adres.

Spot papegaaien van 30 meter hoogte

Voor avontuurlijke reizigers zijn er verschillende hikes mogelijk vanaf het resort, van korte hikes van 1 kilometer tot hikes van 20 kilometer die een hele dag in beslag nemen. Bijzonder is de Treetop Walk, ontworpen door O'Reilly's zelf. Tijdens deze korte wandeling (800 meter) loopt u over 9 hangbruggen die 30 meter hoog in de bomen zijn gebouwd. Vanwege uw hoge positie is deze wandeling ideaal om vogels te spotten vanaf een voor de dieren natuurlijke hoogte, zoals de kleurrijke papegaaien die in het gebied leven. Als u veel energie heeft, kunt u ook kiezen voor een van de langere hikes, bijvoorbeeld naar de prachtige Elabana watervallen in de omgeving. Liefhebbers van wandelen en natuur kunnen dagenlang bezig zijn om de groene omgeving rondom O'Reilly's Rainforest Retreat te ontdekken.

Picknick met lokale wijn

Even een rustiger dagje? O'Reilly's heeft haar eigen wijngaarden in Canungra. Proef hier heerlijke Australische wijnen, of kies voor een picknick bij het water. Alles wordt voor u geregeld! Uiteraard kunt u ook een aantal baantjes in de infinity pool trekken of gebruik maken van een ontspannende behandeling in de spa.

Houten design

U kunt hier kiezen uit meerdere kamers en suites, die ingericht zijn met een natuurlijk houten design, dat ervoor zorgt dat de omgeving en het interieur van uw kamer moeiteloos in elkaar overgaan. De kamers variëren in luxe: Mountain View Rooms zijn bijvoorbeeld relatief eenvoudig, maar hebben een schitterend uitzicht op de bergen. De luxueuze villa's daarentegen hebben twee of drie slaapkamers. Hier heeft u de keuze uit een uitzicht op het regenwoud of de vallei.

Diner met uitzicht

's Avonds heeft u de keuze uit drie verschillende restaurant-opties waar u een à la carte diner kunt bestellen. Meer zin in een drankje? Bestel een cocktail in de Rainforest Bar terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op de zonsondergang. Na een lange dag wandelen heeft u dit zeker verdiend.

Tripadvisor over O'Reilly's Rainforest Retreat

Vergelijkbare accommodaties in Australië