Luxe resort op een tropisch eiland omgeven door het Great Barrier Reef

Orpheus Island Resort ligt in het hart van één van de wereldwonderen, het Great Barrier Reef. Op slechts 25 minuten vliegen per helikopter vanaf Townsville of een uur vliegen vanaf Cairns. Het eiland is 11 kilometer lang en beschikt over een prachtig zandstrand, een nationaal park en wordt omringd door een enorm marinepark. 

Snorkelen in Great Barrier Reef

Orpheus Island Resort biedt plaats aan 34 gasten en een grote diversiteit aan activiteiten zoals duiken, snorkelen, wandelen door het nationaal park of een boottocht. Tijdens uw verblijf is er genoeg te doen op en rondom het eiland. Uiteraard mag het snorkelen niet ontbreken want het Great Barrier Reef ligt hier niet ver vandaan. Of u kunt een stukje gaan varen per catamaran, kajak of roeibootje welke beschikbaar zijn bij het resort.

Manta Rays

Orpheus Island is ook een goed uitgangspunt om manta rays te zien. De beste periode hiervoor is van begin augustus tot begin november. De bultrugwalvissen migreren langs het eiland tussen half augustus en eind oktober. Echt natuurliefhebbers adviseren wij vanuit Orpheus Island een bezoek te brengen aan Hinchinbrook Island. Dit eiland is Australisch grootste eiland met een nationaal park en wordt spectaculair onderbroken door landtongen, watervallen, prachtige verlaten stranden, mangrove en dicht regenwoud. Het resort zelf beschikt over twee zwembaden, een fitness ruimte en een tennisbaan.

Moderne inrichting

Orpheus Island Resort beschikt over verschillende type kamers. Allen voorzien van de nodige faciliteiten en een moderne inrichting met lichte kleuren. De North Beachfront Room is bijzonder geschikt voor twee personen en heeft een heerlijk terras met uitzicht over de Coral Sea. De North Beachfront Suite heeft naast een slaapkamer ook een ruime woonkamer. De North Beachfront Villa is een ruim verblijf voor 4 personen. De Villa beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer. De Suite en de Villa beschikken beide over een terras met uitzicht over de Coral Sea. De South Suite heeft naast de open slaapkamer een ruime woonkamer en terras met bad voor twee! Families met kinderen zijn van harte welkom op Orpheus Island. De North Beachfront Villa's zijn hiervoor het meest geschikt. Er zijn eventueel babybedjes beschikbaar.

Wijnen uit de meest gerenommeerde wijnstreken

Het verblijf op Orpheus Island is inclusief alle maaltijden. De keuken van het resort serveert dagelijks een wisselend menu met verse seizoensgebonden producten. De wijnkelder van Orpheus beschikt over heerlijke boutique wijnen uit de meest gerenommeerde wijnstreken van het land. De selectie is zorgvuldig afgestemd op de gerechten en het klimaat. Voor een unieke diner-ervaring kunt u kiezen voor 'dining with the tides'. Romantisch met z'n tweeën dineren op de pier.

Tripadvisor over Orpheus Island Resort