Vijf sterren en meer, echt een eerste klas ervaring

Gewoon even beeld en geluid uitzetten en concentreren. Links The Opera House, rechts Sydney Harbour Bridge. Voor u de haven van Sydney. 'Picture this!' Park Hyatt Sydney is een garantie voor een fantastisch verblijf. Dit elegante vijfsterren hotel ligt in The Rocks, de oudste wijk van Sydney. Het management combineert traditionele hoffelijkheid ten overstaan van de gasten met de hoogst mogelijke zorg en aandacht. En voor de volledigheid: de internationale luchthaven ligt hier 25 minuten met de auto vandaan.

De stadswandeling begint naast de deur

Het hotel ligt in de historische wijk The Rocks. Een wandeling door stad begint dus naast de deur. Bezienswaardigheden als Circular Quay en de Botanical Gardens zijn eenvoudig te voet bereikbaar. Duik bij terugkomst even onder voor een heerlijke behandeling in de spa. Op het dak ligt een verwarmd buitenzwembad en een whirlpool. Eerlijk is eerlijk, de bubbels masseren uw schouders los en ondertussen kijkt u uit over de iconen van Sydney. Picture this!

Het uitzicht is adembenemend

Park Hyatt Sydney heeft 155 kamers waaronder 28 deluxe rooms en 11 suites. Alle kamers zijn modern ingericht met comfortabel meubilair, uitgerust met alle moderne voorzieningen en uitgevoerd in warme kleurtinten. De overgrote meerderheid van de kamers heeft een balkon met onbelemmerd uitzicht op The Opera House of de Harbour Bridge. De Opera View Room en de City Harbour King Room zijn 40 tot 45 m2 groot. De Opera View Room maakt exact waar wat de naam belooft. Dit geldt ook voor de City Harbour King Room. De City Harbour Deluxe Room en Cove Suite hebben een vloeroppervlak van 75 m2 en twee balkons met een spectaculair uitzicht.

Koken als passie

Hyatts The Dining Room is aan een onstuitbare opmars bezig in culinair Australië. Het restaurant is in 2014 gelauwerd met de TripAdvisor Certificate of Excellence. De geboren Duitser, Etienne Karner is er verantwoordelijk voor de keuken. Koken is echt zijn passie. Het kenmerk van zijn gerechten uit de open keuken, is een solide Franse basis met de nodige flair. De chef voegt daar met een zekere nonchalance typisch Australische smaakmakers aan toe. De 'Kangaroo Tartar' van zijn hand is onovertroffen. Speciale verzoeken en dieetwensen omarmt zijn brigade van nature en ze zorgen dat elk verzoek - hoe uitdagend ook - naar volle tevredenheid wordt ingevuld.

Tripadvisor over Park Hyatt Sydney