Exceptioneel, luxe en intiem

'Wat een fantastisch verblijf is Pretty Beach House! Ik heb hier echt geen woorden voor: alles is tot in de puntjes verzorgd, ik voel me gezegend dat ik hier een nacht mag verblijven.' - Monica, Talisman Australië specialist.

Gelegen aan zee in het Bouddi National Park bevindt zich een kleinschalig resort met de amusante naam Pretty Beach House, vernoemd naar het strand van de baai. Deze mooie accommodatie is 2,5 jaar gesloten geweest, maar na een grondige renovatie en compleet nieuwe inrichting weer geopend. Gelukkig maar, want dit prachtige pareltje is een heerlijke plek om voor, na of tijdens uw reis even heerlijk te ontspannen. Pretty Beach House ligt op circa 90 minuten rijden ten noorden van Sydney, maar een veel spectaculairdere manier om het resort te bereiken is per watervliegtuig! Vanaf Sydney is het maar 20 minuten vliegen.

Wandelen langs de kliffen

Er worden vanuit Pretty Beach House allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kunt u met een gids een prachtige wandeling maken langs de kliffen en het strand in het Bouddi National Park en de verschillende heilige locaties van de lokale Aboriginal bevolking bezoeken. Voor de culinaire liefhebbers worden er kookworkshops georganiseerd begeleid door een van de leden uit het team van de Italiaanse chef-kok Stefano Manfredi. Wijnliefhebbers kunnen een wijnproeverij bijwonen en genieten van een keur aan Australische soorten wijn. Andere activiteiten zijn onder meer mountainbiken, kajakken, vissen en paddle boarding, maar het is hier toch ook vooral genieten van de rust en het uitzicht in dit prachtige natuurgebied.

Centrale hart met openhaard

Het hoofdgebouw is het centrale hart van het verblijf. Gasten komen hier samen om te dineren, te ontspannen in de lounge bij de openhaard of om een cocktail te drinken aan de bar. Vanaf het terras en het zwembad kunt u genieten van en prachtig uitzicht over de baai. Perfecte Paviljoens Rondom het hoofdgebouw zijn de vier paviljoens gelegen waarin de gasten kunnen verblijven: Treetops, Bayview, Hideaway en The Retreat. Alle (one bedroom) paviljoens bieden uitzicht op het bos en de baai van Pretty Beach. Elk paviljoen heeft een ruime slaapkamer met kingsize bed, een luxe badkamer, een zitgedeelte en een volledig gevulde minibar. Sommige paviljoens hebben zelfs een eigen plunge pool. 

Verse gerechten met Italiaanse twist

Pretty Beach House is gezegend met de aanwezigheid van een nationaal zeer gewaardeerde chef-kok die dagelijks heerlijke verse Australische gerechten op uw bord tovert. Stefano Manfredi werkt vanuit een open keuken, zodat u zijn kookkunsten vanuit de eetkamer in het hoofdgebouw van heel dichtbij kunt bewonderen. De kooklessen worden hier gegeven, maar enkel op basis van beschikbaarheid.

Tripadvisor over Pretty Beach House