In dit paradijs is alles tot in de puntjes geregeld. Pure verwennerij!

Het is niet een-twee-drie te vertalen, maar 'de perfecte prikkeling van alle zintuigen' komt vrij dicht in de buurt van het credo van het luxueuze Qualia. De locatie is het afgelegen en uiterst noordelijke puntje van Hamilton Island, onderdeel van de Whitsunday eilandengroep. In een setting met een blauwe zee, witte stranden en het Great Barrier Reef. Qualia betekent in het Latijn een verzameling van diepe zintuiglijke ervaringen. Die krijgt u hier absoluut. Eigenlijk is dat onvermijdelijk. Het enige wat daarvoor nodig is bij dit Relais & Chateaux hotel, is open staan voor de rust en de ontspanning die hier als vanzelfsprekend heerst.

Verrassingen in rust en actie

Bij een verblijf op Hamilton Island staat een bezoek aan de Great Barrier Reef hoog genoteerd op de 'things to do' lijst. Om bij te komen van de overweldigende schoonheid die zich op dit rif openbaart, kunt u dichtbij huis ongestoord genieten van strand en zee. Wie zijn of haar partner wil verrassen regelt een picknick op een van de verlaten eilandjes in de buurt. Daar bent u samen de hele dag alleen! Het kan ook iets minder rustig. Aan boord van een helikopter bijvoorbeeld. Of op de golfcourse van de Hamilton Island Golf Club. De setting hiervan heeft geen toelichting nodig! Qualia beschikt over twee zwembaden, een fitnessruimte en een spa.

Slaapkamers met apart zitgedeelte

Qualia biedt de keuze uit 60 individuele eenheden met optimale luxe en privacy in de categorieën Leeward Pavilions, Windward Pavilions en het Beach House. De vrijstaande Leeward Pavilions hebben een riante slaapkamer met een apart zitgedeelte en uitzicht op de Coral Sea en het tropische landschap vanaf het privéterras. De Windward Pavilions hebben naast de slaapkamer ook een extra ruime woonkamer. Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de Coral Sea. Op het zonnedek is het heerlijk ontspannen aan de rand van uw eigen plungepool. De Beach House biedt ruimte aan een gezelschap dat voor een privéverblijf kiest. Hier telt als extra een ruim eetgedeelte met plaats voor tien, een kitchenette en een privé zwembad met een panoramisch uitzicht over de Coral Sea en de andere Whitsunday Islands.

Licht verteerbaar, vers en gezond

Tripadvisor over Qualia Resort

Vergelijkbare accommodaties in Australië