You go home with so much more than a picture

Het Sails in the Desert hotel is één van de betere hotels dat gelegen is in het Ayers Rock gebied. Haar naam heeft het resort te danken aan de witte zeilen die over het dak gespannen zijn. Het resort is stijlvol ingericht met als basis de invloeden van de Aboriginal cultuur. In de lobby vindt u een galerie bestaande uit schitterende Aboriginal kunstwerken die een kleurrijk geheel vormen. Het resort beschikt over uitstekende faciliteiten zoals een binnenplaats met groot zwembad en een grote variëteit aan restaurants. Uw kamer of suite is voorzien van alle luxe en u heeft beschikking over een privé balkon of veranda.

Complete ontspanning

Vanuit het Sails in the Desert hotel kunt u verschillende excursies maken naar de hoogtepunten van het rode hart van Australië. Niet te missen is uiteraard de rode rotsformatie Uluru (Ayers Rock) en het Kata Tjuta National Park. Na een dag vol excursies kunt u vervolgens heerlijk afkoelen in het buitenzwembad en een verfrissend drankje drinken aan de poolbar. Uniek is de kunstgalerie Mulgara waar u bijzondere Aboriginal kunst kunt bekijken en indrukwekkende achtergrondverhalen kunt lezen. Voor een complete ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de Red Ochre Spa in het hotel.

Aboriginal design en kunst

Sails in the Desert beschikt over 3 verschillende kamertypes. Zo is er de Deluxe Suite, de meest ruime kamer met aparte woon- en slaapkamer en balkon. In de badkamer kunt u genieten van een spa bad. De Terrace Room bestaat uit 1 kamer en zoals de naam al zegt, een groot eigen terras met ligbed. De Superior Room is de meest voordelige kamer met een kleiner balkon, terras of veranda. Een aantal kamers kunnen worden geschakeld middels een tussendeur. In elke kamer zijn de nodige faciliteiten aanwezig zoals koffie- en thee faciliteiten, Wi-Fi, koelkastje, mini bar en airconditioning. De inrichting is modern, met mooie warme aardkleuren en Aboriginal kunst. Families zijn van harte welkom in het Sails in the Desert hotel. Er zijn verschillende kamers verbonden middels een tussendeur. Babybedjes zijn op aanvraag te verkrijgen.

Selectie van de grill

Sails in the Desert beschikt over verschillende restaurants. Van woensdag tot zondag is het Mayu Restaurant geopend voor heerlijke traditionele gerechten. In het Ilkari Restaurant, die dagelijks is geopend, kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt en diverse gerechten zoals pasta's, Aziatisch, een selectie van de grill en salades. De Walpa Lobby Bar is een ontspannen plek waar u onder andere koffie en cakes kunt verkrijgen, een lunch of lichte maaltijd of een drankje aan de bar. De Pira Pool Bar serveert overdag eenvoudige maaltijden en cocktails aan de bar bij het zwembad. 

Tripadvisor over Sails in the Desert Resort