Sfeervol boutique hotel in Perth met een uitstekende service en voortreffelijk restaurant

The Richardson is een prachtig boutique hotel ontworpen door de bekende architect Sir Terry Farrel. De ligging van het hotel is perfect en op loopafstand vindt u King' s Park waar u heerlijk kunt wandelen. Het hotel bestaat uit 58 moderne suites, 16 kamers en 6 Penthouses, allen met een privé balkon. In het Opus Restaurant kunt u zeer verfijnd dineren. Bij de bereiding van de gerechten wordt gebruik gemaakt van de meest verse ingrediënten. Na een lange vlucht is het genieten in de uitgebreide spa of het binnenzwembad met sauna. The Richardson beschikt over een eigen binnenzwembad, sauna, gym en uitgebreide spa. Het centrum van Perth ligt op circa 10 minuten rijden. Wilt u een dagje stad combineren met strand is The Richardson een uitstekende locatie. Binnen 30 minuten met de auto bereikt u Scarborough Beach. Vanuit The Richardson kunt u in ongeveer een half uur tijd naar Kings Park wandelen vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de stad en de rivier.

Moderne kamers en suites

De 74 ruime kamers en suites beschikken allen over een aparte slaapkamer, woonkamer, bar en balkon. De Penthouse Suites variëren tussen één, twee en drie kamer appartementen en liggen op de 8e verdieping. De Kings Park Suite is de grootste en biedt een schitterend uitzicht op Kings Park en de Botanische Tuinen. De inrichting is modern met warme kleuren en allen voorzien van een Nespresso koffiemachine.

Verse streekproducten

In het Conservatory Café wordt dagelijks ontbijt, lunch en op zondag en maandag, lichte diners geserveerd. De Cocktail Bar biedt een intieme sfeer met een uitgebreide selectie aan Australische en internationale wijnsoorten, cocktails en likeuren. U kunt uw drankje combineren met een lichte snack uit de bar. Het Opus Restaurant is één van Perth's beste eetgelegenheden met een Australisch en Frans georiënteerde keuken. Executive Chef Travis Collins maakt de meest bijzondere gerechten met verse streekproducten.

Tripadvisor over The Richardson

Vergelijkbare accommodaties in Australië