Kleinschalig, sereen en met een vleugje authenticiteit; dat is wat u in The Treasury in Perth te wachten staat

Sinds oktober 2015 is Perth weer een nieuwe top accommodatie rijker. The Treasury vormt onderdeel van The COMO Group. Deze befaamde hotelketen vindt zijn oorsprong in Singapore en heeft wereldwijd een reeks schitterende hotels en resort opgezet. En nu ook eindelijk in Perth! De hotels van COMO kenmerken zich door kleinschaligheid en een unieke stijl die vooral rust en een vleugje authenticiteit uitstraalt. Ook in The Treasury zorgt deze stijl voor een pure en serene ambiance. Het hotel is gesitueerd in een prachtig Victoriaans pand in het historische hart van de stad. Uitkijkend op de mooie Swan River ligt het hotel ideaal voor het verkennen van 'down town' Perth.

Lichte kamers met een bad voor twee

Het stijlvolle interieur van de 48 kamers en suites is werk van meesterdesigner Kerry Hill. Naast Egyptisch linnen van de allerbeste kwaliteit geniet u van vele andere luxe extra's, zoals vloerverwarming in de badkamer en een heerlijk ligbad dat groot genoeg is voor twee personen. De kamers zijn licht en hebben grote ramen, bedden zijn king size en de ruimtes hebben karakter en persoonlijkheid.

Ingrediënten uit de regio

Chef-koks Daniel Moran en Jed Gerrard verrassen u in hun twee restaurants met het beste van de West-Australische specialiteiten en moderne gerechten met een Franse twist. Wildflower is een restaurant dat in de voorhoede staat in de snelle ontwikkelingen van de dinerscene die in deze stad hoge ogen gooien. Specifieke gerechten met verfijnde ingrediënten uit de regio tovert de chef hier op tafel.

Wellness

Naast een uitstekende culinaire verzorging biedt The Treasury uiteraard ook een hoog niveau aan wellness faciliteiten in de COMO Shambhala Spa, waar u zich kunt laten verwennen met holistische behandelingen voor lichaam en geest. Het zwembad is verwarmd en overdekt, er is een moderne fitness ruimte en een yoga studio. 

Tripadvisor over COMO The Treasury