Eén van de beste natuur ervaringen in Australië

'Wat een geweldige ervaring, dit is zonder meer een must do excursie! Het is dé manier om de echte natuur en wildlife van Tasmanië op een unieke manier te beleven.' - Monica, Talisman Australië specialist.

De Quoll Patrol wordt beschouwd als één van de beste natuur ervaringen in Australië en is een must do tijdens uw reis door Tasmanië. U krijgt de kans om nader kennis te maken met het bijzondere dierenleven van Tasmanië tijdens een enerverende en unieke excursie.

U gaat een middag en avond op pad met uw gids door een nog ongerept stuk natuur in het Ben Lomond National Park, een spectaculair alpine gebied, dat een prachtig uitzicht biedt over het noorden van Tasmanië. In het park leven tal van wallaby’s, buidelratten en wombats. Het park speelt ook een onmisbare rol in het behoud van de regionale flora en fauna.

Aan het eind van de middag maakt u een korte wandeling door een prachtig natuurgebied richting een open vlakte omringd door bergen. Zodra u aankomt bij de cabin brandt er al een heerlijk kampvuur en terwijl u onder het genot van een goed glas wijn en kaasplankje geniet van de ondergaande zon wordt er een heerlijk diner voor u bereid waarbij u allerlei lokale lekkernijen kunt proeven. Zodra de schemering intreedt zult u zich verbazen over de wildlife show die u vanaf dan te wachten staat. U gaat kennismaken met een aantal van de meest unieke diersoorten op Tasmanië zoals de eastern quolls, pademelons, wallaby’s, wombats, uilen en borstel staart possums. Een middag en avond om nooit te vergeten.