Topluxe in de Himalaya

Hotel Amankora Thimphu ligt goed verscholen in een dennenwoud op 20 minuten rijden van Thimphu, de hoofdstad van Bhutan. In een omgeving met zacht glooiende heuvels en kabbelende beekjes heerst een aangenaam rustige sfeer. Door de mooie ligging in dit natuurrijke gebied is het hotel een prettige uitvalsbasis voor een bezoek aan Thimphu, het bezichtigen van de kloosters en het maken van schitterende wandeltochten door de streek.

Trekkings door het wonderschone natuurgebied

Amakora Thimphu ligt in een prachtig natuurgebied. Vanuit het hotel maakt u prachtige trekkings. U kunt er ook de spiritualiteit opzoeken. Dat gebeurt als vanzelf bij een bezoek aan de tempels en kloosters in dit deel van Bhutan. In de serene spa van het hotel kunt u ontspannen in de relaxruimte of de stoomcabine. Uiteraard biedt de spa de keuze uit luxueuze lichaamsbehandelingen op basis van lokale kruiden en producten.

Warme tinten

Amankora Thimpu heeft zestien luxe suites die verspreid zijn over twee gebouwen. In elke suite ligt naast de living een ruime slaapkamer met kingsize bed en een comfortabele leesstoel. De ruimtes zijn ingericht met prachtig houten meubilair in warme tinten. Vanuit de slaapkamer wandelt u de badkamer in en heeft u door de enorme raampartij een prachtig uitzicht op het groene landschap.

Aziatische en westerse kaart

Het hotel beschikt over een eigen restaurant met een Aziatische en een Westerse kaart. In de zomer eten de gasten graag buiten. In de winter is het goed toeven in de gezellige eetzaal. Na het diner wacht nog een lange avond in een van de comfortabele loungestoelen rond het haardvuur. 

Tripadvisor over Amankora Thimphu

Vergelijkbare accommodaties in Bhutan