's Ochtends ontwaken met het geluid van de dzongs en de frisse berglucht is de beste manier om in Bhutan de dag te beginnen

Goed verstopt in het Himalaya gebergte bij Thimpu vindt u Taj Tashi, een opvallend majestueus hotel midden in het heuvellandschap en bosrijke gebied. Vanuit deze weergaloze verblijfplaats heeft u schitterend uitzicht over de grillige pieken van de Himalaya en wordt u 's ochtends gewekt met de geluiden van de dzongs. 

Actieve trekkings en rust in de Jiva Spa

Thimpu heeft een scala aan tempels, kloosters, markten en musea, maar u kunt ook prachtige wandelingen maken door de wonderschone omgeving. Na een actieve trekking of een bezoek aan de mooie tempels en kloosters is het heerlijk om even helemaal tot rust te komen in de Jiva Spa. 

Eeuwenoude cultuur

Alhoewel anders dan de enorme omvang van het majestueuze bouwwerk doet vermoeden, zijn hier slechts 66 kamers en suites. Het design bestaat uit een mix van eeuwenoude cultuur, met onder andere handgeschilderde muurschilderingen en Bhutaanse kunst, en moderne faciliteiten. Kiest u voor een deluxe kamer dan geniet u van een fantastisch uitzicht over de grillige bergen of het weelderige groene landschap. Voor nog meer luxe is een suite een goede keus. Naast een slaapkamer heeft u ook een heerlijke lounge en een ruime inloopkast. De suites op de bovenste verdieping van het hotel hebben het allermooiste uitzicht!

Vier eetgelegenheden

Het hotel herbergt vier eetgelegenheden. Ciq-ja-gye is een typisch Bhutaans restaurant. Het bladgoud op de muren en de blaasinstrumenten aan de muur zorgen voor een bijzondere sfeer. Heeft u liever een lichte maaltijd dan raden we u aan een bezoek te brengen aan The Tongsel, een soort deli. Voor een drankje kunt u terecht in Rimps, een trendy lounge waar u de Bhutaanse zoute boterthee kunt drinken. De sfeervolle Ara bar, vernoemd naar de nationale drank van Bhutan, is de perfecte plek om deze alcoholische versnapering te proberen. 

Tripadvisor over Taj Tashi

Vergelijkbare accommodaties in Bhutan