In dit sfeervolle, zeer comfortabele hotel gaan lokale esthetiek, moderniteit en spiritueel welzijn hand in hand

Het schitterende Uma Paro ligt net buiten Paro verscholen tussen de dennenbomen in de vallei. Door de hoge ligging heeft u vanuit dit verblijf spectaculaire vergezichten op de Paro vallei, het indrukwekkende berglandschap en de rivier. Dit hotel maakt deel uit van de bekende COMO Shambhala hotelgroep, een keten die zich vooral richt op wellness en spiritualiteit.

Oneindig lange wandelingen

Uma Paro is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de stad Paro. In de directe omgeving liggen indrukwekkende dzongs als de Ta Dzong en het sprookjesachtige Tiger's Nest. De laatste is het bekendste klooster in het Himalaya gebergte. In de omgeving zijn oneindig lange wandelingen te maken. Bezoek de valleien en neem een kijkje op een boerderij op het platteland. Hier kunt u binnen zonder kloppen! Wellness is een belangrijk onderdeel van het Uma Paro concept. Om te beginnen met de COMO Shambhala spa met een enorm aanbod aan traditionele baden. Dan is er de Ayurveda (conform de hindoeïstische gezondheidsleer) en veel ruimte voor massages, lichaamsverzorging, yogasessies en meditatie. Uma Paro heeft ook een prachtig binnenzwembad en een fitnesscentrum.

Privé Spa

Het hotel heeft in totaal negenentwintig moderne kamers, suites en villa's voorzien van een flatscreen, dvd-speler en een mooie badkamer met bad en douche. Elke kamer heeft een frisse inrichting met kleurrijke muurschilderingen. Bij de villa's hoort een privé sparuimte en een tuin.

Restaurant Bukhari

Restaurant Bukhari is gesitueerd in een rond paviljoen en wordt omringd door pijnbomen. Rond de behaaglijke haard zijn nonchalant een paar tafels en stoelen gedrapeerd. Dit uitstekende restaurant serveert à la carte. Op de veelzijdige kaart staan naast een lange reeks gezonde maaltijden ook gerechten uit de Indiase, Bhutaanse keuken en westerse keuken. Een privédiner op een mooie locatie staat hier ook op het repertoire.

Tripadvisor over Uma Paro

Vergelijkbare accommodaties in Bhutan