Vanuit dit intieme hotel kijkt u uit over de vallei, met in de diepte de meanderende Mo Chhu rivier

Uma Punakha ligt in het meest westelijke deel van de Punakha vallei. De omgeving bestaat uit rijstterrassen en dichtbeboste bergen. Uma Punakha is het zusterresort van het in Paro gelegen Uma resort. De zuster heeft sinds de opening al diverse awards in ontvangst mogen nemen. Uma Punakha heeft dat eerbetoon nog niet ontvangen, maar biedt gasten niettemin een zeer comfortabel verblijf op een schitterende locatie.

Uitstekende spa verscholen in het bos

Maak tijdens uw verblijf in Uma Punankha tijd vrij voor een bezoek aan het uitstekende COMO Shambhala Retreat. Deze spa hoort bij het resort en ligt verscholen op een rustige plek in het bos. Hier zijn ook behandelkamers voor twee personen. Probeer eens een traditioneel Bhutaans hot stone bad. Vooral omdat u vanuit het bad uitzicht heeft op de vallei. De spa heeft een ruim aanbod van holistische behandelingen, waaronder massages.

Rustiek

Het resort heeft kamers en villa's. De kamers zijn rustiek en sfeervol ingericht met veel hout, aardetinten en artistieke muurschilderingen van lokale kunstenaars. Door de enorme ramen ervaart u hier als gast een overweldigend zicht over de vallei. Sommige kamers hebben een eigen terras met een zitje en een open haard. Nog wat ruimer en luxer zijn de vrijstaande villa's. Die hebben naast de slaapkamer en badkamer ook een grote kleedruimte, een lounge en een terras. Wanneer u twee slaapkamers nodig heeft is een verblijf in de luxe Como Villa een goede keus.

Seizoensgebonden kaart

Uma Punakha heeft een uitstekend restaurant, Bukhari, vernoemd naar de originele Bhutaanse houtkachel. De kaart is seizoensgebonden en bevat een mix van internationale en lokale gerechten. De specialiteiten van het huis zijn pasta's met verse kruiden, Frans getinte gerechten en gegrilde lokale groenten.

Tripadvisor over Uma Punakha

Vergelijkbare accommodaties in Bhutan