Beleef de typische Delta ervaring in dit romantische en etherische kamp en geniet van de luxe en het spectaculaire uitzicht over de Okavango

De Sandibe Okavango Safari Lodge ligt in een particuliere concessie in de Okavango Delta aan de zuidkant van het Botswaanse Moremi Game Reserve. Dit gebied heeft twee gezichten. In de periode november tot en met mei is het een uitstekende omgeving voor het zien van leeuwen, luipaarden, cheeta's en zelfs wilde honden. De periode juni tot en met oktober is net zo goed voor bovenstaande roofdieren, maar daarbovenop bevinden zich in het gebied grote kuddes buffels (soms meer dan duizend) en grote kudde olifanten (tot zo'n honderd per kudde)!

Leeuw als jachtspecialist

De omvangrijke troepen leeuwen hebben zich hier enigszins gespecialiseerd in het jagen op buffels. Dit is een fascinerend spektakel om mee te maken. De leeuwen waaieren uit en proberen een buffel van de groep te scheiden en in de gevormde fuik van leeuwen te dirigeren. Het gaat vaker fout dan goed, maar boeiend om te zien is het altijd. Dieren die relatief vaak worden gezien tijdens avondsafari's zijn de pel's visuil en het schubdier (pangolin), die op zichzelf voor sommige natuurliefhebbers de reis al tot een succes kunnen maken. De concentratie wildleven is hier fenomenaal. Sandibe heeft zich gespecialiseerd in game drives per open jeep en de rangers zijn erg betrokken en informatief tijdens de spectaculaire wandelsafari's.

Privacy gegarandeerd

Rechtstreeks geïnspireerd door de natuur, zal  andBeyond Sandibe, zonder twijfel, de meest unieke architectuur en ongeëvenaarde lodge in de Okavango Delta zijn die u ooit heeft gezien. Volledig gerenoveerd en in juli 2014 heropend. De charmante nestbouw van de wever en het pantser van het schubdier (pangolin) zijn inspiratie geweest voor de structuur van de nieuwe lodge. Met hulp van organische materialen zijn de cottages fraai vormgegeven en bieden sfeervolle plekjes waar goed uitzicht is en tegelijkertijd uw privacy gegarandeerd.

Grote kuddes olifanten

De tussen de bomen verscholen Sandibe Okavango Safari Lodge is veel meer dan een comfortabele accommodatie voor een safari reis. Dit is de aangewezen plek om het wildleven in de Okavango Delta te ontdekken. Terwijl de leeuw vaak in de buurt van andBeyond Sandibe wordt gespot, zijn de wilde hond en de luipaard ook vaak gezien. Dit prachtige gebied huist daarnaast vele olifanten en buffels. Uiteraard zijn er voldoende faciliteiten om heerlijk te relaxen zoals bij het zwembad, in een hangmat of de lounge.

Onbelemmerd uitzicht

Gecamoufleerd onder wilde palmen en knoestige vijgenbladeren staan acht cottages op palen hoog boven de grond. Hierdoor heeft u vanuit de lodge een onbelemmerd uitzicht over de spectaculaire delta. Wild spotten doet u vanaf de veranda voor uw cottage! Sterker nog, de olifanten volgen het eeuwenoude pad dat onder het platform ligt. De open zijden in de lounge- en diner ruimte bieden een schitterend uitzicht over de vlakte en oevers van de rivier. Geniet van de heerlijke maaltijden terwijl het wildleven zich op slechts enkele meters afstand bevindt. 

Tripadvisor over Sandibe Okavango Safari Lodge