Xaranna Tented Camp is een van de meest exclusieve lodges in de Okavango Delta. Naast luxe faciliteiten biedt de lodge u een eersterangs plek als het om wild spotten gaat.

Het fantastische Xaranna Tented Camp wordt omgeven door water. Deze unieke ligging zorgt ervoor dat de lodge bij hoogtij alleen per boot bereikbaar is. De lodge ligt in een 25.000 hectare grote privéconcessie. Naast de andere gasten van de lodge ziet u hier haast niemand anders!

Zachtjes glijden door het water

Het exclusieve en bijzonder sfeervolle Xaranna Okavango Delta Camp ligt diep in het hart van de paradijselijke Okavango Delta. U heeft schitterend uitzicht op een permanente lagune en de ongerepte wildernis waardoor u omringd wordt. Per mokoro, uitgeholde boomstam, glijdt u zachtjes over het kristalheldere water omringd door papyrus- en rietvelden. Een mooi contrast met de avontuurlijke jeepsafari's dwars door de bush. Behalve mokoro tochten en jeepsafari's kunt u hier ook een wandelsafari maken.

Massages worden verzorgd in uw eigen tent

Een verblijf in Xaranna Tented Camp staat garant voor een veelzijdige safaribeleving. Doordat de omgeving hoofdzakelijk uit water bestaat, kunt u hier naast gamedrives ook prachtige boottochten maken met een mokoro, een uitgeholde boomstam die in Botswana wordt gebruikt om geruisloos over rivieren te glijden. Het programma is flexibel! Heeft u na een actieve dag behoefte aan wat ontspanning, dan kunt u een massage boeken, die in de privacy van uw eigen tent wordt verzorgd.

De natuur kan haar gang gaan

Xaranna kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting met lichte, natuurlijke en frisse kleuren. Deze stijl komt ook weer terug in de luxe canvas tenten, waarvan er in totaal negen zijn. De tenten zijn ontzettend ruim en voorzien van airconditioning, een ensuite badkamer met een ligbad, een douche en een tropische buitendouche, een romantische sala, een plungepool en een veranda die prachtig uitzicht biedt over de lagune. Rondom de lodge staan geen hekken of een enige vorm van afrastering, zodat de natuur helemaal haar gang kan gaan.

Dineren onder de sterren

De keuken is subliem. Door de kleinschaligheid van de lodge is er geen groot restaurant, maar een gemoedelijke eetzaal waar u heerlijk kunt ontbijten en lunchen met uitzicht over de vlakte. Vanaf de eetzaal loopt u zo richting de boma, waar u 's avonds heel romantisch onder de heldere sterrenhemel en bij een knapperend vuur kunt genieten van een heerlijk diner. Tussen de maaltijden door wordt u verwend met smakelijke snacks en verfrissende drankjes.

Tripadvisor over Xaranna Okavango Delta Camp