Door: Alette Stork en Nelleke van der Graaf
Een week in Afrika is niet lang, maar als alles zo goed is geregeld en uitgedacht bestaat de tijd eigenlijk even niet meer.

Goedemorgen Martine, 

Wij zijn inmiddels alweer een week terug na een geweldige belevenis in Botswana en Zambia. 

We hebben echt genoten, natuurlijk weer van Afrika, maar ook van het uitkomen van een langgekoesterde droom. Ons verblijf in Tongabezi was alles wat we ervan hadden gehoopt en meer. Maar ook Chobe Elephant Camp was fantastisch! Beide locaties waren totaal verschillend maar brachten elk op hun eigen wijze weer een deeltje Afrika onze harten binnen. 

De reis is echt vlekkeloos verlopen, alle transfers waren goed geregeld en we konden op deze manier echt optimaal van alles genieten zonder bezig te hoeven zijn met het regelen van een of meerdere onderdelen. En daar willen we jou hartelijk voor bedanken. Een week in Afrika is niet lang, maar als alles zo goed is geregeld en uitgedacht bestaat de tijd eigenlijk even niet meer. 

Dus nogmaals hartelijk dank voor al het werk wat je erin hebt gestopt. En natuurlijk ook enorm bedankt voor de prachtige bossen bloemen die wij afgelopen week kregen. Ze staan er nog steeds mooi bij en we genieten zo dubbel na van onze geweldige reis en de onvergetelijke herinneringen die we weer hebben gemaakt. 

Hartelijke groeten, ook namens Nelleke en we hopen gauw weer een beroep op je te mogen doen. 

Alette Stork en Nelleke van der Graaf