De Zambezi Queen is geen cruiseschip en evenmin een safari lodge

Dit drijvende retreat is gelegen op de Chobe Rivier tussen Botswana en Namibië in en biedt, vanaf het water, een geheel ander perspectief op een avontuurlijke safari! Deze drijvende lodge ligt aangemeerd langs de oevers van de Caprivi Strip, tussen Namibië en Botswana, nabij Kasane (Botswana). De boot heeft een vaarbereik van 30 kilometer en vaart deze afstand op de Chobe rivier op en neer. Het tempo is heel rustig en om deze reden omschrijven wij de boot dan ook liever niet als een cruiseschip, maar als een drijvende safari lodge.

Spot het wild vanuit een andere hoek

De diversiteit in activiteiten tijdens de expeditie is enorm. U kunt er met een kleinere boot op uit om de zijtakken van de Chobe rivier te verkennen en zo het wild vanuit een hele andere hoek te spotten. Voor de visliefhebbers worden er iedere dag (in het seizoen) vistochten georganiseerd. Voor een gezonde dosis cultuur kunt u de dorpjes in Namibië bezoeken of per helikopter (tegen een meerprijs) er op uit om de Afrikaanse bush vanuit een vogelperspectief te aanschouwen. Heel spectaculair!

Optimale ontspanning

Iedere dag komt u terug in de 'lodge' waar het zachte tapijt en de ruime suites ervoor zorgen dat u even helemaal kunt ontspannen. Er worden verrukkelijke maaltijden bereid die van ieder ontbijt, lunch en diner een feestje maken. Voor een optimale ontspanning kunt u in de plunge pool genieten van een drankje terwijl de bush aan u voorbij trekt.