Op korte afstand van Rio de Janeiro ligt een zeer exclusief strandresort

Uw Talismanspecialist Annelies sprong een gat in de lucht toen ze hoorde van Fasano Angra dos Reis. "Eindelijk een goed strandhotel op korte afstand van Rio!" De term 'goed' is een klein understatement want het hotel maakt deel uit van de Fasano Hotels, een favoriet onder de Braziliaanse jetset, en is gelegen aan de Emerald Coast. Het is de perfecte stop tussen het bruisende Rio de Janeiro en pittoreske Paraty.

Het decor van Fasano Angra is het tropische regenwoud; prachtige natuur waarin u vele avonturen kunt beleven. Watervallen, kleine riviertjes en heel veel wandelpaden die u te voet of per mountainbike kunt ontdekken. Middenin de overweldigende natuur vindt u ook de 18-holes golfbaan.

Kamers met het beste uitzicht

De gigantisch ruime kamers en suites en de vele faciliteiten die het hotel aanbiedt zijn de absolute pluspunten. Maar ook de activiteiten voor kinderen; een binnenzwembad, kidsclub en heel veel buitenactiviteiten, zorgen ervoor dat het hotel niet alleen een perfect verblijf voor koppels maar ook voor families is. Een kleine kanttekening is dat het strand hier niet erg groot en mooi is. Maar dat 'probleem' is zo verholpen door een boottocht te maken naar de Angra baai. Hier vindt u meer dan 300 eilandjes die u met een beetje geluk helemaal voor uzelf heeft. Wij kunnen een snorkelstop bij de Botinas eilanden van harte aanbevelen! Zwem tussen honderden kleurrijke vissen, een absoluut hoogtepunt in uw reis.

Er zijn hier slechts zestig kamers en suites, verdeeld in diverse categorieën van Superior tot Deluxe Suite Ocean View. Welk kamertype u ook kiest, u bent verzekerd van ruimte en privacy. Sommige kamers hebben gedeeltelijk uitzicht op de oceaan, sommige volledig. Wij reserveren graag de kamer of suite met het beste uitzicht voor u!

Ultieme ontspanning

Een dag erop uit met uw eigen boot is bijna een must, zouden wij zeggen. Maar het is ook heerlijk om een dagje in en om het hotel te verblijven. Twee grote zwembaden met uitzicht op de oceaan, een binnenzwembad, uitstekende spa en twee Italiaanse restaurants waar u kunt neerstrijken voor de lunch of het diner.

Tripadvisor over Fasano Angra dos Reis

Vergelijkbare accommodaties in Brazilië