Een verblijf in het meest fascinerende gebouw van de boulevard

Hotel Fasano Rio de Janeiro is het eerste Braziliaanse project voor Philippe Starck en het meest fascinerende gebouw van de boulevard in de wijk Ipanema. Het moderne design en stijlvolle interieur zijn een ode aan de gloriejaren van de Bossa Nova. Het verleden herleeft, terwijl u tegelijkertijd van alle moderne gemakken bent voorzien. Een van de hoogtepunten van het hotel is de infinity pool op het dak, van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over het strand, de oceaan en de bergen. Ook de spa is een absolute aanrader, met onder andere behandelingen die uw jetlag zullen verlichten.

Boutique hotel ontworpen door Philippe Starck

Fasano Rio de Janeiro wordt gerund door een gastvrije familie met jarenlange ervaring in de restaurant- en hotelbranche. Door de glazen buitenkant en de wit marmeren infinity pool op het dak, is dit hotel het meest fascinerende gebouw van de hele boulevard. Vanuit het hotel loopt u zo naar het (privé)strand, en de levendige straten van de aangename wijk Ipanema.

Elegante kamers

Alle kamers hebben een modern design en stijlvol interieur. Ze zijn voorzien van weelderige hardhouten vloeren en ingericht met elegante stoelen van Sergio Rodrigues. De kingsize bedden zijn gedekt met lakens van Egyptisch katoen. Bijzonder zijn de spiegels in de vorm van een oor; een knipoog naar Salvador Dalí. Alle kamers zijn voorzien van een marmeren badkamer met douche. Vanaf uw privébalkon heeft u een prachtig uitzicht over het strand van Impanema en de oceaan.

Restaurant

In restaurant Al Mare maakt u kennis met de culinaire tradities van de familie Fasano. Op het menu staan verfijnde gerechten met alle aspecten van de Mediterrane keuken, en een speciale aandacht voor ‘frutti di mare’. Genieten van uw maaltijd kunt u binnen aan de Scandinavische tafels onder de Murano kroonluchters of buiten op het uitnodigende terras.

Tripadvisor over Fasano Rio de Janeiro

Vergelijkbare accommodaties in Brazilië