'E uma maravilha', zeggen de Brazilianen wanneer ze iets prachtig vinden, of ronduit fenomenaal

Pousada Maravilha is het allermooiste hotel van het idyllische hoofdeiland van de Fernando de Noronha archipel, gelegen op 350 kilometer uit de kust van noordoost-Brazilië. De wind heeft hier vrij spel en u hoort het fluiten van de wind en het gebeuk van de golven. Vijf bungalows en drie appartementen staan afzonderlijk verspreid op een helling met uitzicht over de witte zandstranden en het kristalheldere water van de Sueste baai. Het personeel is ontzettend vriendelijk en doet er alles aan om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. En dat valt soms niet mee op een dergelijk afgelegen plekje midden in de oceaan, alles moet worden ingevlogen! Wij willen het dan ook geen 5-sterren rating geven, maar Pousada Maravilha is wel het beste hotel van het eiland.

Beste kleinschalige hotel van Zuid-Amerika

U zult het hen nazeggen wanneer u aankomt bij de elegante Pousada Maravilha, en het personeel u welkom heet met een gekoeld glas Moët & Chandon. Niet voor niets werd dit exclusieve resort in 2009 door Condé Nast Johansens uitgeroepen tot 'Beste kleinschalige hotel van Zuid-Amerika'. U geniet van prachtige zandstranden en beschutte baaien. U kunt snorkelen en duiken bij de prachtige koraalriffen. U kunt broedplaatsen van de groene zeeschildpadden bezoeken of een mooie boottocht maken om de sierlijke sprongen van de spinnerdolfijn vanuit het water te bekijken. Of maak een trek naar de 321 meter hoge Morro do Pico, en bekijk dit tafereel vanuit een ander gezichtspunt. In het dorpje Vila dos Remedios geniet u van een koel drankje en kunt u de lokale bevolking ontmoeten. Genoeg gezwommen, gedoken en gesnorkeld? U kunt met een buggy het eiland verkennen en op zoek gaan naar de meest spectaculaire stranden.

Optimale privacy

De acht luxe appartementen en bungalows zijn minimalistisch, modern, duurzaam en zeer stijlvol ingericht. Ze staan verspreid op een helling waardoor u optimaal van uw privacy geniet. Vanaf uw privéveranda heeft u een prachtig uitzicht over de witte zandstranden van de serene Suestebaai en het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan. Geeft u de voorkeur aan de meest verse schaaldieren, aan de perfecte pasta of aan een vegetarisch gerecht met dagverse Braziliaanse groenten? Aan sublieme Zuid-Amerikaanse of aan Europese wijn? Keuzes te over! Probeert u ook eens de Noronha klassiekers: de mango garnalensalade en de verse vis met gegrilde groenten moet u geproefd hebben!

Tripadvisor over Pousada Maravilha