Een luxe, drijvende eco-lodge, in een bocht van de spiegelgladde Tatai rivier, middenin de ongerepte tropische jungle en het Cardamomgebergte op de achtergrond

Te midden van natuurlijke schoonheid ligt 4 Rivers Floating Lodge in de omgeving van het dorpje Tatai bij de stad Koh Kong, in het zuiden van Cambodja nabij de Thaise grens. Deze lodge is enkel per boot bereikbaar en bestaat uit 12 drijvende tenten die naast elkaar aan een steiger gelegen zijn. In het midden van de lodge ligt een gezamenlijk terras met schaduwrijke sala's en een living die tevens dienst doet als bibliotheek en restaurant. Voor de bouw van de lodge is vrijwel uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Het draait allemaal om de natuur

Bij deze lodge gaat het vooral om de prachtige omgeving. U gaat die met een lokale gids uitgebreid verkennen. U kunt kajakken door de dichte mangroves, op zoek naar bijzondere planten en dieren. Ook kunt u een buurtdorp of markt bezoeken, de waterval van Tatai bekijken of een dagtocht maken naar de nabijgelegen stad Koh Kong.

Drijvende tenten

U heeft een ruime kamer van 45 m², die door de speelse veelhoekige vorm en van canvas gemaakte beige dak gemaakt doet denken aan een luxe safaritent. Uw tent is ingericht met een elegant rotan bed, een chaise longue en comfortabele stoelen met felrode kussens. U heeft een ensuite badkamer met een rond houten Honoki bad en een regendouche. U beschikt tevens over een privézonnedek met ligbedden en parasols. Omgeven door de groene jungle en het geluid van de vogels stapt u vanaf uw terras zo de heldere Tatai rivier in.

In het intieme restaurant geniet u van Aziatische en Westerse gerechten, bereid met verse, lokale producten.

Tripadvisor over 4 Rivers Floating Lodge