Een oase van rust in de drukte van de stad

Het Palace Gate Hotel is gevestigd in een gerestaureerde Franse koloniale villa op een ideale locatie; op enkele meters van het Koninklijk Paleis en de boulevard. Het hotel is een oase van rust in de drukke hoofdstad van Cambodja. Genietend van een cocktail op uw ligbed bij het zwembad, merkt u niets van de drukte op straat.

Beleven

Phnom Penh is een uitgelezen bestemming voor cultuurliefhebbers en wanneer u geïnteresseerd bent in het oorlogsverleden van Cambodja. Fiets door de chaotische straten, flaneer over de boulevard, aanschouw de schitterende architectuur van het Koninklijk Paleis. Of bezoek de intrigerende Killing Fields en het Tuol Sleng Genocide museum. Het is heerlijk thuiskomen in het hotel, na een lange dag vol indrukken. Het zwembad biedt verkoeling, de spa biedt verlichting. Er zijn tal van massages en behandelingen te boeken.

Slapen

De ruime kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en in het bijgebouw. Alle kamers zijn stijlvol gedecoreerd in Angkoriaanse stijl en zijn van alle gemakken voorzien. De suites in het hoofdgebouw bieden uitzicht op het zwembad, de rivier of het Koninklijk Paleis.

Eten & Drinken

Restaurant Mealea serveert French Fine Dining en Royal Kmer Cuisine in een restaurant in koloniale stijl. Dineert u liever buiten, dan kunt u plaats nemen aan een tafeltje in de tuin of bij het zwembad. Ook in de ochtend kunt u hier genieten van de heerlijkste gerechten tijdens het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. Wilt u liever iets kleins eten, dan kan dit in de Organic Sky Bar; één van de beste rooftop bars van Phnom Penh. Terwijl u geniet van een drankje en innovatieve tapas ziet u de zon ondergaan achter het Koninklijk Paleis, geweldig!

Vergelijkbare accommodaties in Cambodja