Een nieuwe hotspot in Siem Reap. Het geliefde Hotel de la Paix is na een grondige verbouwing herrezen als Park Hyatt Siem Reap

Het prestigieuze in art deco stijl gebouwde Park Hyatt Siem Reap met zijn mooi aangelegde tuinen is een elegante oase in het hart van de stad.

Twee zwembaden

Natuurlijk bezoekt u Siem Reap vanwege de aanwezigheid van de beroemde tempelruïnes van Angkor, de door toeristen minder bezochte complexen als de tempels van Roluos en het boeiende leven rondom het uitgestrekte Tonlé Sap meer. Na een enerverende dag in de stad of bij de tempels te hebben doorgebracht kunt u heerlijk tot rust komen in de uitstekende spa of in een van de twee zwembaden.

Chique kamers met een vleugje traditie

Er zijn 108 ruime kamers en suites. Mooie houten vloeren, donkere meubels en frisse wittinten zorgen voor een chique uitstraling. Alle kamers zijn modern ingericht zijn verfraaid met traditionele Khmerelementen als handgemaakte lampen en muurdecoraties met warme kleuraccenten. De moderne badkamer heeft een terrazzo ligbad (groot genoeg voor twee) en een aparte douche.

Comfort food

In de elegante The Dining Room, met de prachtige marmeren vloeren, geniet u van de lekkerste Frans-Indochinese gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten. Naast het restaurant is er ook een bar, The Living Room, die is opgezet in een retro chique stijl. Het is een heerlijke loungeplek om even te ontspannen met een hapje en een drankje. Het hotel heeft een eigen bakkerij, in de patisserie The Glasshouse kunt u terecht voor een geurige kop koffie of comfort food van zelfgemaakt ijs en versgebakken taart tot een heerlijke pizza. De tempels liggen op zo'n zeven kilometer buiten het centrum van Siem Reap. De kleurrijke lokale markt ligt op loopafstand van het hotel.

Tripadvisor over Park Hyatt Siem Reap