Auberge Saint-Antoine, onderdeel van de gerenommeerde Relaix & Chateaux hotelgroep, ademt historie in de oude haven van Quebec

Het chique Auberge Saint-Antoine heeft niet alleen een mooie, maar ook een heel gunstige ligging in het hart van de oude haven van Quebec, op slechts een steenworp afstand van de levendige straten van de wijk Petit Champlain. Het hotel ademt een unieke sfeer. Modern comfort wordt perfect gecombineerd met het originele historische karakter van het pand waarin het hotel gevestigd is. Gunstige ligging Auberge Saint-Antoine is gunstig gelegen bij de historische haven en op steenworp afstand van musea en de bruisende wijk Petit Champlain. Liefhebbers van geschiedenis kunnen in deze wijk, met al haar oude forten en historische panden, hun hart ophalen. Heeft u de stad verkent, dan kunt u in het hotel in de spa nagenieten en bijkomen van alle indrukken.

Modern met een vleugje historie

Er zijn in totaal 95 kamers en suites. Deze hebben alle een moderne, warme inrichting en een luxe badkamer met vloerverwarming. Afhankelijk van de ligging van uw kamer heeft u uitzicht op de binnenplaats of de rivier: dit laatste is naar onze mening het mooist. Een bijzonder detail in elke kamer is de aanwezigheid van een nostalgisch voorwerp, bijvoorbeeld een beeld of schilderij, met daarbij een uitleg over de historische betekenis.

Diner in stijl

Het hotel is trotste eigenaar van haar eigen restaurant, Panache. Dit restaurant is gevestigd in een 19e-eeuws pakhuis gelegen aan de rivier. De stenen muren, houten vloeren en houten balken creëren een bijzondere sfeer in het restaurant en zorgen bovendien voor voldoende privacy. De menukaart van Panache presenteert een selectie aan gerechten uit de wereldkeuken; van overheerlijke visschotels tot lamsrack. Bent u wijnliefhebber, dan biedt de wijnkelder die voorzien is van meer dan 12.000 flessen, volop keus. Het hotel heeft tevens een café waar u kunt genieten van de lekkerste koffie, ijs, sandwiches, salades en smoothies.

Tripadvisor over Auberge Saint Antoine