Uw eigen log cabin in het hart van de Canadese Rockies. Het avontuur wacht op u!

De Cathedral Mountain Lodge ligt goed verstopt in de wildernis van Yoho National Park. Iets minder bekend misschien dan Banff National Park en Jasper National Park en daardoor des te ongerepter. De lodge biedt precies wat u voor ogen heeft als u denkt aan een verblijf in de Rocky Mountains: stoere houten log cabins in een bergachtige omgeving met uitzicht op dennenbossen en met sneeuw bedekte bergtoppen. De omgeving biedt volop avontuur.

Van rustige meren naar onstuimige rivieren

Canada is onder andere bekend om haar prachtige meren. Er liggen er twee in de omgeving van de lodge: Moraine Lake en Lake Louise. Als gast van de lodge mag u bij Moraine Lake gratis gebruik maken van kano's om het meer te verkennen. In de omgeving van Lake Louise kunt u gaan paardrijden. Meer actie? Ga raften op de onstuimige Kicking Horse River (wees voorbereid op een nat pak!) of boek een waanzinnige helikoptervlucht boven de Rockies.

Slapen in een log cabin

Denkt u aan de Rocky Mountains, dan denkt u aan bergen, sneeuw, beren en elanden, de geur van het dennenbos en die typerende houten log cabins die u overal en nergens ziet. In de Cathedral Mountain Lodge slaapt u in zo'n log cabin, een chalet gemaakt van houten boomstammen. Binnenin treft u een sfeervol en warm interieur met ook hier weer die ronde stammen. Het slaapvertrek, met een speciaal voor de lodge ontworpen log bed, grenst aan een living met een comfortabele bank en een stenen haard waar u waarschijnlijk elke avond een vuurtje zal stoken. Comfort en behaaglijkheid. Houdt u er echter rekening mee dat de badkamers niet erg groot zijn. Ook met het gezin kunt u hier uitstekend verblijven. Wij boeken dan een log cabin met loft, waar twee extra bedden geplaatst zijn.

De keuken als USP

De culinaire verzorging is hier van hoge kwaliteit. Het team van chefs is uiterst gepassioneerd als het om eten gaat. Ingrediënten worden ingekocht bij lokale aanbieders en kleine ondernemingen die door de steun van de lodge kwaliteitsvolle producten afleveren. Biologische groenten, fruit en diverse soorten vis en vlees vormen de basis van het menu. Daarbij biedt het restaurant een met zorg uitgekozen selectie aan lokale en internationale wijnen. De keuken is meerdere malen in de prijzen gevallen. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan is het raadzaam om een tafel te reserveren.

Tripadvisor over Cathedral Mountain Lodge