Middenin de wildernis op Vancouver Island vindt u een uniek en exclusief verblijf.

Het Clayoquot Wilderness Retreat is enkel bereikbaar per watervliegtuig en dat verklapt al veel over de locatie. Gelegen in het hart van een dichtbegroeide wildernis geniet u hier van spectaculair wildlife, energieke wandelingen en vele avontuurlijke belevingen. Dit is een echte glamping beleving; verblijven in een luxe tent en genieten van veel bijzondere activiteiten middenin de natuur. 

Glamping

‘Slechts 45 minuten per watervliegtuig vanuit Vancouver, en u bevindt zich middenin de natuur op Vancouver Island. En dat is nog maar het begin van een speciale ervaring!’- aldus Talisman specialist Monica Rullens. Na het landen wordt u per paard en wagen naar het wilderness retreat gebracht waar u verblijft in één van de vijfentwintig luxe canvas safaritenten. En denk niet dat u back to basic moet, want de tenten zijn uitgerust met alle moderne gemakken. Wifi en televisie ontbreken echter in uw tent, om de wildernis ervaring zo compleet mogelijk te maken. Comfortabele bedden en stijlvol antiek meubilair zorgen voor een chique verblijf. Twaalf van de vijfentwintig tenten hebben een eigen badkamer ensuite. De overige tenten hebben een eigen toilet en een privé douche die zich in het ‘shower house’ bevindt. 

Ontspannen in de hot tub

Tussen alle activiteiten door, kunt u gebruik maken van de faciliteiten in één van de twee lounges. Hier vindt u een comfortabele zithoek, een bar en er is wifi aanwezig. Het is ook mogelijk om een potje biljard te spelen, voor de liefhebbers! Na een dag vol avonturen is het heerlijk om te ontspannen in de spa, de hot tub of de sauna.

De grootste attractie hier is het ervaren van de wildernis. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals paardrijden, Kayak-tochten, walvisexcursies, het spotten van de grizzlies, wandelen door het eeuwenoude regenwoud, mountainbiken en vissen. Bedenk wat u die dag gaat ondernemen tijdens de dagelijkse yoga-sessie en start uw dag vol enthousiasme en energie!

Tijdens een verblijf van 3, 4 of 7 dagen zijn alle activiteiten, maaltijden en dranken inbegrepen. Wilt u een helikoptervlucht maken, dan wordt er wel een meerprijs in rekening gebracht.

Het wordt aangeraden om met zo min mogelijk bagage te reizen, zo zijn regenkleding, laarzen, paardrijcaps, vishengels en dergelijke allemaal aanwezig.