Een verblijf op een authentieke Canadese ranch is een bijzondere ervaring. Als een echte cowboy verkent u het prachtige landschap te paard. Of laat u verleiden door een van de vele andere activiteiten.

Een verblijf op een echte Canadese ranch vormt een uniek onderdeel van uw reis door West Canada. Wij kiezen hiervoor de Echo Valley Ranch, prachtig gelegen in het heuvellandschap van Jesmond en omgeven door geurende dennenbomen, kloven en gebergte. De cowboys en cowgirls van de ranch, gekleed in spijkerbroek, geruit overhemd en cowboylaarzen, laat u graag mee genieten van het leven op de ranch. Uiteraard staat paardrijden centraal, maar er is verrassend genoeg ook een hele goede spa waar u heerlijk kunt ontspannen.

Small Luxury Hotel of the World

Laat u niet op het verkeerde been zetten als we het hebben over een ranch, cowboys en cowgirls. De Echo Valley Ranch maakt wel degelijk deel uit van de gerenommeerde keten Small Luxury Hotels of the World. Wat meteen garant staat voor een kwaliteitsvol verblijf. U verblijft hier in een sfeervolle, landelijk ingerichte kamer met uitzicht op de heuvels. Of kies voor een vrijstaand chalet en geniet van nog meer sfeer, rust en privacy. De chalets hebben daardoor duidelijk onze voorkeur. De meest luxe cabin is een vreemde eend in de bijt: dit bijzondere vrijstaand huis heeft een duidelijk Thaise signatuur.

Giddy up!

Er is in en rond de lodge veel te doen. Paardrijden staat centraal, uiteraard onder professionele begeleiding. De vriendelijke paarden zijn altijd in voor een intensieve rit door de vallei. Maar u kunt ook gaan vliegvissen, goud zoeken, vogels spotten, golfen, raften of fietsen. Uw dagen hier zullen hoe dan ook een actief karakter hebben. Daarom is het ook zo fijn dat de ranch een compleet uitgerust wellnesscentrum heeft, waar u kunt ontspannen tijdens een voetmassage en tal van andere weldadige lichaamsbehandelingen. Ook kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en de fitnessruimte, die 24/7 geopend zijn.

Volpension

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen. De chef werkt vanuit een open keuken en maakt gebruik van verse groenten en kruiden uit eigen tuin. Het vlees komt van de ranch zelf of van boeren uit de omgeving. Bij het diner verschijnen alle gasten gezamenlijk met de crew aan tafel in Dove Lodge. De Canadese wijnen op de kaart detoneren geenszins bij de samenstelling van de gerechten! British Columbia is trots op de sterke ontwikkeling die de wijnbouw hier doormaakt.

Tripadvisor over Echo Valley Ranch