Fairmont Chateau Laurier ademt historie! In dit statige pand in het centrum van Ottawa gaan historische charme en hedendaagse luxe hand in hand.

Fairmont Chateau Laurier, misschien wel een van de meest statige hotels van de in Canada alom bekende Fairmont keten. Het hotel is gesitueerd in een prachtig kalkstenen gebouw met torentjes dat doet denken aan een Frans kasteel. De service is hier vier sterren waard. De ligging vijf: het hotel ligt op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden van Ottawa. Fairmont Chateau Laurier is de ideale start om Ottawa en omgeving te ontdekken. De stad barst van de musea, maar het is ook heerlijk om langs de promenade te flaneren.

Kamers met karakter

Fairmont Chateau Laurier is ruim opgezet en heeft een groot aantal kamers en suites. Deze zijn stijlvol ingericht en hebben een licht klassiek karakter. Wij kiezen graag voor de Fairmont Gold kamer, net wat exclusiever dan de standaard kamers, want u mag gebruik maken van faciliteiten die exclusief voor de gold vleugel beschikbaar zijn.

Canadese keuken

Hoofdrestaurant Wilfrid's, vernoemd naar Sir Wilfrid Laurier, is geopend voor ontbijt, lunch en diner. De chef-kok en zijn team stellen hier heerlijke gerechten voor u samen, allemaal gebaseerd op de typisch Canadese keuken. De kwaliteit is uitmuntend; niet voor niets heeft het restaurant hier een award voor mogen ontvangen. De elegante Zoe's Lounge is the place to be voor een lichte maaltijd of een high tea in stijl.

Tripadvisor over Fairmont Chateau Laurier