Alles hier wordt uit de kast getrokken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

‘Ottawa voelt meer als een dorp, er heerst een gemoedelijke sfeer en het barst er van de sfeervolle restaurantjes.’ – Monica Rullens, Canada specialist.

Dit hotel van de Le Germain hotelketen maakt van boven tot onder indruk. Strakke en goed ingerichte ruimtes waar een glimlachende crew u op uw wenken bedient zorgen voor dat typische home-away-from-home gevoel. 

Locatie locatie locatie

Het Le Germain Ottawa hotel is gesitueerd in een 23 verdiepingen tellend complex waar u ook de Ottawa Art Gallery vindt, een theater en ArtHaus privé residenties. Alsof het zo had moeten zijn, het zorgt voor een levendige en ontspannen sfeer. Op een steenworp afstand vindt u Byward Market, het Rideau Centre en de universiteit van Ottawa. Ook toprestaurants als Play Food & Wine en Sur Lie liggen op wandelafstand van het hotel!

Kleurrijk vormenspel

Het hotel zelf is een eclectische mix van vormen en kleuren. Het gebouw zelf zou dit al moeten verraden en zodra u de lobby inloopt worden chocolade en taupe kleuren gecombineerd met hedendaags meubilair en mozaïek ramen waardoor het licht een prachtig kleurenspel vormt. Grote kunstwerken van Canadese kunstenaars maken het geheel compleet.

De kamers zijn in een industriële stijl ingericht maar bieden tegelijkertijd een prettige warmte. Denk aan betonnen muren, licht en donker bewerkt hout en grote foto’s aan de muur die een achtergrond bieden voor de bedden. De 115 kamers en suites zijn ruimtelijk en bieden een heerlijk onderkomen tijdens uw verblijf in Ottawa. Wilt u maximale ruimte en luxe, dan is de Prestige Suite een aanrader. Een zitgedeelte, slaapkamer, dinerruimte en kleine keuken bieden een uitermate comfortabel verblijf.

Heerlijk eten

Norca is één van de beste restaurants in Ottawa en laat dit nu net het restaurant van het Le Germain zijn! Chef Dominique Dufour legt de lat hoog met haar vernieuwende en gepassioneerde aanpak. Natuurlijk wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van lokale ingrediënten en verandert het menu met de seizoenen mee. Een diner in Norca mag niet ontbreken tijdens uw verblijf! Geen tijd voor een diner hier? Norca is ook geopend voor de lunch op de weekdagen en brunch in het weekend.

Aangenaam verblijf

Alles hier wordt uit de kast getrokken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De receptionistes zijn behulpzaam, de conciërge helpt u met uw dag invulling en zorgt ervoor dat u gemakkelijk van A naar B komt. De hotelauto, een chique Lexus, rijdt u de stad door. Boek uw ritje wel van te voren! De bar en het restaurant op de tweede verdieping zijn de gehele dag open en er is een fitnesscentrum voor de sportievelingen.