Het verblijf biedt een ideale uitvalsbasis om de pure wildernis van British Columbia optimaal te ervaren

Nimmo Bay Resort is een uniek verblijf in het Great Bear Rainforest. De negen comfortabele houten chalets zijn eenvoudig ingericht maar bieden een ideale uitvalsbasis om de pure wildernis van British Columbia optimaal te ervaren.

Nimmo Bay Resort

Elke cabin heeft twee slaapkamers, één badkamer, een knusse woonkamer en een buitenterras. De cabins vormen één geheel met de natuur, daarbij is goed rekening gehouden met het nodige comfort voor elke gast. Ontdek per kajak het prachtige berglandschap en geniet in alle stilte van het wildlife. Wandel langs spectaculaire watervallen, vaar langs gletsjers, en sluit uw dag ontspannen af in de warme hot tub of bij het kampvuur. Alle benodigde materialen, zoals kajaks, vishengels, regenkleding en schoeisel, worden door het resort verzorgd. Eten is bij Nimmo Bay Resort net zo belangrijk als de activiteiten die hier worden georganiseerd. Het ontbijt en diner is gezamenlijk in de lodge of buiten op het dek. De locatie van de lunch is afhankelijk van de activiteit die u die dag doet.

Bereikbaar per helikopter

Nimmo Bay bereikt u in circa 20 minuten per helikopter vanuit Port Hardy, de dichtstbijzijnde stad. Port Hardy is per auto, maar ook in één uur per vliegtuig vanuit Vancouver, bereikbaar.
De aankomst en vertrekdagen voor Nimmo Bay zijn maandag (bij verblijf van 3 of 7 dagen) en donderdag (bij verblijf van 4 of 7 dagen). Wifi is beperkt aanwezig.

Tijdens uw verblijf zijn de volgende activiteiten inbegrepen:
Een bezoek aan het cultureel museum, visexcursies, wandelingen, boot- en kajaktochten, paintball, rotsklimmen, snorkelen,'paddle boarding', walvissen en beren excursies, excursie naar de waterval en yoga lessen. Dit alles onder begeleiding van deskundige gidsen. Exclusief zijn de helikoptervluchten. Qua maaltijden en dranken zijn ontbijt, een picknick lunch, diner en alcoholische dranken inbegrepen.