Intiem en hartverwarmend. Deze prachtige lodge ligt midden in Whistler en biedt elke keer weer een warm thuis na een indrukwekkende tocht door de sensationele natuur.

Whistler is maar een klein stadje, maar geniet grote bekendheid. Het feit dat hier in 2010 de Olympische Winterspelen plaatsvonden speelt daarbij vanzelfsprekend een grote rol, maar ook daarvoor was het al hét wintersporthart in het westen van Canada. In 2010 werd echter het centrum opnieuw aangelegd, waardoor Whistler nu ook een grote gezelligheidsfactor heeft.

Winter en zomer in Whistler

Over het algemeen in Whistler vrij rustig. In de winter komt hier verandering in, want dan transformeert het gebied om Whistler heen in een waar wintersportparadijs. Ideaal voor wintersportliefhebbers. Maar ook buiten het skiseizoen is er veel te doen. Whistler wordt omgeven door natuur, die vooral heel goed per fiets te verkennen is. Ook kunt u in de omgeving raften en paardrijden.

Intiem en hartverwarmend

Nita Lake Lodge ligt op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Whistler. Overigens heeft het hotel een gratis shuttle die u er zo heen brengt. Het hotel is vernoemd naar Nita Lake, dat zich achter de lodge uitstrekt. Binnen de muren van het hotel hangt een intieme, warme sfeer. De kamers en suites met een of meerdere slaapkamers zijn ruim en sfeervol ingericht met veel aardetinten en hout. De kamers aan de achterzijde van het hotel bieden uitzicht op het meer.

Een dag bij Nita Lake

Start de dag met een weldadig ontbijt gevolgd door een yogales van de personal trainer en geniet daarbij in alle rust van het uitzicht over Whistler Mountain. In de zomer staan altijd gratis fietsen, kajaks, kano's en vishengels voor u klaar bij de lodge. Voor uw ontspanning biedt de lodge een spa.

Eten in Whistler

U kunt bij Nita Lake Lodge goed eten. In het Aura Restaurant staan voortreffelijke vis- en vleesgerechten bereid met lokale ingrediënten op de kaart. Het brood en alle zoete deegwaren komen dagelijks vers uit de eigen bakkerij. In de Cure Lounge bent u welkom voor 'casual dining'. Het Fix Cafe is open voor koffie, cakes en kant en klare broodjes. Voldoende keus dus, maar het is ook zeker aan te raden om een avondje uit eten te gaan in Whistler. Het Rimrock Cafe, een bekroond restaurant met een keuken die wel raad weet met vis en vlees, is daarvoor een uitstekende keuze. Hier geniet u van hoogstaande cuisine met goede bijpassende wijnen. Sla hier het toetje niet over!

Tripadvisor over Nita Lake Lodge