Eén van de mooiste hotels in het gebied, perfecte uitvalsbasis voor de Niagara Falls!

Op de hoek van een lommerrijk straatje in het pittoreske Niagara on the Lake, ligt het Pillar and Post Inn. Dit hotel is gevestigd in een voormalig fabriekspand uit 1890 en biedt nu een prachtig luxe onderkomen. 

Rustpunt in uw reis

Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor families die een aantal dagen in de omgeving van de Niagara Falls willen verblijven, maar ook wanneer u met zijn tweeën reist biedt deze accommodatie een heerlijk rustpunt in uw avontuurlijke reisschema.

Er zijn 122 klassiek ingerichte kamers, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Reist u met kinderen dan is de suite een goede optie. De Deluxe en Premium kamers en de suites zijn voorzien van een openhaard, wat uw verblijf nog meer sfeer geeft.

Niagara Falls

Na een dag vol spektakel bij de Niagara watervallen is het heerlijk ontspannen in de Vintage Wine Bar & lounge en vervolgens genieten van een diner in het Cannery Restaurant. Het restaurants serveert traditionele vis-, vlees en vegetarische gerechten in buffet vorm. Bij mooi weer kunt u buiten bij het zwembad dineren.

Een dagje ‘thuis blijven’ is hier ook goed mogelijk. De spa van het hotel zorgt voor een absolute ontspanning. Diverse behandelingen, een verwarmd binnenzwembad met zout water en zelfs een thermaal rots bad buiten zorgen voor een zeer relaxte ervaring.

Het is ook leuk om het stadje wat verder te verkennen. De hoofdstraat van Niagara on the Lake ligt op ongeveer 1,5 km van het hotel. Hier vindt u restaurants, cafés en diverse winkeltjes.