Geniet van een spectaculaire zonsondergang aan het eind van een mooie dag

Hotel Quintessence is een kleinschalig hotel van wereldklasse in het hart van Mont Tremblant. Het ligt aan het beroemde meer van Tremblant en wordt omgeven door weelderige tuinen. De grootste aantrekkingskracht van het hotel is echter het restaurant hier, waar iedere dag de meest heerlijke gerechten worden geserveerd. De Franse keuken is geïnspireerd op lokale producten uit Quebec en worden de gehele dag door geserveerd. Begin uw dag met een feestelijk ontbijt op het terras, en eindig deze in de gezellige wijnbar! 

Ruime suites

De 30 ruime suites bieden uitzicht over het meer en hebben een gezellige openhaard en ruim balkon of terras. Ze zijn, zoals u mag verwachten, van alle moderne gemakken voorzien en de Aveda producten in de badkamer zorgen voor een heerlijk geurend bad ritueel. 

De spa met een prachtig uitzicht

De Spa, Spa Sans Sabots, van het hotel is idyllisch gelegen met een prachtig uitzicht over Lake Tremblant. Shiatsu en Zweedse massages sieren het menu en voor of na uw behandeling kunt u genieten in het stoombad, de sauna of de jacuzzi. Wilt u wat meer actie, dan kan de Q Concierge u helpen; in de winter horen skiën en dagjes uit op de hondenslee tot de mogelijkheden, in de zomer pakt u gemakkelijk de fiets op maakt u een prachtige paardrij-tocht.