Luxe genoeg voor een exclusieve getaway

Een klein maar stijlvol boutique hotel in een rustige zijstraat op de stijle helling van Cerro Alegre (de blije heuvel) boven de haven van Valparaiso. De perfecte keuze wanneer u de lokale kunst en keuken wilt ontdekken, luxe genoeg voor een exclusieve getaway!

Het pittoreske Valparaiso

Valparaiso is een gezellige stad, een stuk gemakkelijker te bereizen dan Santiago – er heerst een ontspannen sfeer en de stad is zondermeer veel pittoresker dan Santiago. U moet echter wel over goede conditie beschikken; er zijn volop heuvels en stijle straatjes. Rijdt u hier zelf, dan moeten uw rijkunsten toch wel van enig niveau zijn – vooral wanneer u verblijft in Casa Higueras… Maar u krijgt er veel voor terug! Gezellige restaurants en heel veel barretjes liggen op een steenworp afstand.

Uw elegante onderkomen

Uw elegante onderkomen is gehuisvest in een statig pand uit 1920, ingericht met veel antiek meubilair, kunstwerken en tropische planten. Op de begane grond mag het wat donker lijken, maar het zorgt voor een heerlijk koele ruimte grenzend aan een prachtig bijgehouden tuin met een uitnodigend zwembad. Er zijn hier slechts twintig kamers, verspreid gelegen over de vijf verdiepingen van het hotel. Ze zijn verdeeld in vijf verschillende categorieën; onze favoriet zijn de kamers met terras en uitzicht op zee!

Van alle gemakken voorzien

De crew van Hotel Casa Higueras is behulpzaam en vriendelijk, ze helpen zélfs met het parkeren van uw auto aan de stijle helling. Binnen en buiten vindt u kleine gezellige ruimtes om even te zitten en een boek te lezen. Echt ontspannen doet u in de spa, en wilt u er op uit dan kunt u bij het hotel een food & walking tour boeken. In de avond dineert u uitstekend in het restaurant van het hotel; Restaurante Maralegre. Hier wordt heerlijke ceviche en krabcannelloni geserveerd.

Tripadvisor over Casa Higueras