De architecten hebben ervoor gezorgd dat het lijkt alsof de kamers een natuurlijke voortzetting zijn van het indrukwekkende landschap om u heen.

Vanuit Punta Arenas is het vijf uur rijden naar het Nationale Park Torres del Paine maar wat een beloning staat u te wachten! Hotel Salto Chico ligt aan het mooist gekleurde meer in het park, pal naast een 'kleine' waterval’ (Salto Chico in het Spaans). De Cordillera Paine kamers en de Exploradores Suites hebben echt een waanzinnig uitzicht op het granieten massief. De gidsen zijn uitstekend en helpen u graag met het maken van een keuze voor de excursies al naar gelang uw voorkeur en fitheid. Er zijn prachtige tochten te paard te maken, waarbij u wordt begeleid door een gids en een gaucho. Ook een boottocht naar de Grey gletsjer is een absolute aanrader. Het is erg leuk om een barbecue mee te maken, deze wordt georganiseerd op een aparte estancia die ook eigendom is van Explora.

Special

  • Verblijf in oktober minimaal 3 nachten in Explora Patagonia en profiteer van 30% korting op uw verblijf!
  • Neem contact op met één van onze reisspecialisten voor de voorwaarden. In het blok hiernaast kunt u een contactverzoek of offerte-aanvraag indienen. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie!

Een natuurlijke voortzetting van het indrukwekkende landschap

Alle 49 kamers en suites bieden veel rust en privacy. Ook het veelvuldig gebruik van lenga- en cypressenhout in het interieur heeft een rustgevend effect, net als het ontbreken van televisie. De architecten hebben ervoor gezorgd dat het lijkt alsof de kamers een natuurlijke voortzetting zijn van het indrukwekkende landschap om u heen. Van achter de grote ramen ziet u het indrukwekkende bergmassief: om stil van te worden!

De zes Explorades Suites zijn 42 m² groot, de 37 Cordillera Paine kamers elk 28 m² groot, net als de zeven Salto Chico kamers. Dit laatste kamertype onderscheidt zich van de andere  door het uitzicht op de watervallen; het Torres del Paine massief is van hieruit niet te zien.

Een legio aan mogelijkheden

Uw verblijf in Hotel Salto Chico is op basis van volpension en activiteiten. Bij Explora heeft u iedere dag de keus uit een heel scala aan excursies (met een maximale groepsgrootte van acht personen). De avond ervoor kunt u bij de gidsen aangeven wat u de volgende dag wilt gaan doen. Een halve of een hele dag wandelen, paardrijden, een rondrit maken met de auto, een boottocht maken, mate drinken met de gaucho's: de mogelijkheden zijn legio. Iedere plek in dit park is uniek en heeft zijn eigen karakteristieken. 

Verschillende activiteiten

Naast de excursiemogelijkheden beschikt de lodge over een overdekt zwembad, een sauna en vier openlucht jacuzzi's. De jacuzzi's zijn heerlijk warm en het uitzicht is onovertroffen. Iedere avond worden er presentaties gegeven die u kunt bijwonen, dit varieert van een diavoorstelling tot een lezing over geologie en over het ontstaan van de beroemde granieten bergen.

Tripadvisor over Explora Patagonia

Vergelijkbare accommodaties in Chili