Een superluxe hideaway gelegen in een prachtige omgeving

Dit is de eerste superluxe hideaway met uitzicht op de eindeloze groene velden en de met sneeuw bedekte vulkaan Villaricca in Pucón. Het verblijf zal u blijven verbazen; van het exquisiete eten tot de hoeveelheid aan activiteiten die u kunt ondernemen en de kamers die als perfect rustpunt in uw reis dienen.

Mooier dan een ansichtkaart

Pucón is een populaire plaats bij natuurliefhebbers en avonturiers. Het stadje is prachtig maar de omgeving waarin deze is gelegen is waar het allemaal om te doen is. Bijna nog mooier dan een ansichtkaart; de vriendelijke koeien die onbekommerd staan te grazen met de grillige en met sneeuw bedekte vulkaan op de achtergrond. Mystieke bossen en prachtige bergmeren.....Dit alles ziet u ook terug op het enorme grondgebied waar Vira Vira ligt. Het hotel ligt aan de oevers van de Liacura rivier en wordt gezien als het meest exclusieve hotel in het Chileense merendistrict tot dusver. In juni 2018 zal het hotel voor enige tijd haar deuren sluiten, om in september als onderdeel van de prestigieuze andBeyond groep door het leven te gaan!

Het merendistrict van Chili is een bestemming die ieder jaargetijde te bezoeken is en er zijn talloze activiteiten om volop van de overweldigende natuur hier te genieten. Zwemmen in de rivier (het hotel heeft geen zwembad) of hiken, paardrijden, raften of zelfs snowboarden; als u alles wilt ondernemen zal u hier een maand moeten verblijven! Geen straf, vinden wij…

Stijlvol en elegant

Voor overdadige luxe hoeft u hier niet bang te zijn; het hotel is in perfecte balans. Elegantie is het toverwoord, en gezien Vira Vira onderdeel is van de befaamde andBeyond groep kunt u hier een sublieme service, uitstekende maaltijden en vooral een hele duurzaam en respectvol verblijf verwachten. Warm en welkom, stijlvol en elegant….. hier voelt u zich direct thuis. Het haardvuur wordt aangestoken op de koudere dagen en de jacuzzi’s worden gevuld zodat u met een glaasje bubbels of een andere versnapering kunt genieten van de zonsondergang in dit natuurparadijs.

Een kleinschalig verblijf

Met slechts 18 kamers is andBeyond Vira Vira gerust kleinschalig te noemen. Lichte houttonen en lokale handgeweven materialen worden gecombineerd met uitzicht, uitzicht en nog eens uitzicht. De suites aan de rivierkant hebben een openhaard en een buiten-jacuzzi en zijn zodoende onze favoriet. De kamers in het hoofdgebouw zijn ook prachtig, met dezelfde stijl qua interieur en balkons zodat u hier ook van het uitzicht kan genieten! De Ruca Suite is de perfecte suite voor een magisch, zeer speciaal verblijf.

Verrassende maaltijden

Iedere dag geniet u van een vooraf bepaald menu, uiteraard worden uw dieetwensen hier zorgvuldig in meegenomen. Er wordt goed over nagedacht zodat u tijdens uw verblijf gezond, gevarieerd en verrassende maaltijden geniet. Bijna alle ingrediënten komen uit de eigen tuin, de chef laat u graag kennismaken met alle groente – en fruitsoorten!

Tripadvisor over Hacienda Vira Vira