Matetic is beroemd om zijn productie van Chili’s beste biologische wijnen en dat beleeft u het allerbeste vanuit La Casona!

La Casona at Matetic biedt een fantastisch verblijf in een heerlijke setting en ligt op zeer korte afstand van één van de beste wijngaarden van Chili. Het is erg comfortabel gelegen, op uw route naar (of van) Valparaiso en de Matetic wijngaard, wereldwijd beroemd om de productie van zijn fantastische biologische wijnen. Het is een perfecte plek om wat dagen door te brengen; rustige wandelingetjes door de wijngaarden, de tuinen en ontspannen bij het zwembad met een glas (uiteraard) wijn. Niet alleen vindt u hier een wijnboerderij, u vindt hier ook een heel scala aan dieren; koeien, kippen en schapen en ook moestuinen vol met lokale producten.

Authenticiteit

De estancia waarop u verblijft is meer dan honderd jaar oud maar heeft onlangs een facelift gehad en is helemaal up-to-date, met een décor waarin de authentieke elementen ook nog helemaal tot hun recht komen. Geniet in comfortabele stoelen van een goed boek of simpelweg van de prachtige uitzichten over het glooiende landschap, de tuinen en meren.

Verschillende activiteiten

Naast de verschillende wijnproeverijen waar u aan deel kunt (lees; moet!) nemen, is er hier vooral veel tijd voor ontspanning. Een reis door Chili is vaak een actief avontuur en een verblijf in La Casona at Matetic is daarom voor veel reizigers een welkom rustpunt. Naast het uitnodigende en verfrissende zwembad is ook het restaurant een vernoeming meer dan waard; u geniet hier iedere avond van een geweldig menu! U verblijft hier altijd op basis van volpension wat betekent dat uw maaltijden, excursies en wijnproeverijen zijn inbegrepen.

Traditie & Stijl

Er zijn slechts acht kamers in La Casona ieder vernoemd naar een druivensoort en met veel gevoel voor traditie en stijl ingericht. Hoge plafonds, houten meubilair en prachtige foto’s aan de muur zorgen voor een huiselijk gevoel.

Tripadvisor over Hotel La Casona Matetic