Franse charme op het Chileense platteland

Lapostolle is opgericht door Alexandra Marnier Lapostolle en haar echtgenoot Cyril de Bournet in 1994. De Marnier Lapostolle familie, oprichters en eigenaren van de wereldberoemde likeur Grand Marnier, is beroemd om de productie van sterke dranken en likeuren, maar de familie is ook betrokken bij de bereiding van wijn. Casa Lapostolle is prachtig gelegen op een beboste heuvel te midden van de Apalta wijngaarden, met een magnifiek uitzicht op de omliggende bergen.
In de gezamenlijke woonkamer, de bibliotheek en de stijlvolle eetkamer van de Residence, ontmoet u uw medegasten. Dit rustieke boetiek hotel met de moderne architectuur is de allerbeste plek om te genieten van dit romantische wijngebied. 

Wijnproeverij

De mooie natuur in de omgeving verkennen is heel bijzonder. Ook kunt u deelnemen aan een privé tour en wijnproeverij van het Casa Lapostolle wijnhuis, de Vinoteca van de familie bezoeken of op de fiets of op een paard de andere wijnhuizen in de Apaltavallei bezoeken. Aan het eind van de dag leest u een fijn boek op een van de ruime terrassen, of aan de rand van het zwembad van Casa Lapostolle. 

Grand Marnier on the rocks

Doe rustig aan met het aperitief en de canapes want u gaat extreem genieten van uw diner in de sfeervolle eetkamer van de Residence, en van de sublieme Chileense Lapostolle wijnen Clos Apalta en Borobo. Hier eet u heerlijke Chileense gerechten als gebakken oesters en lokale zalm die bereid zijn met lokale producten uit de eigen biologische groente- en kruidentuin. Aan een Grand Marnier on the rocks ontkomt u uiteraard niet, als u hier verblijft. In de lounge geniet u van een heerlijke lunch of u gaat voor een voortreffelijke barbecue aan het zwembad. 

Veel comfort en privacy

De vier design suites van 90m2 met de namen Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot en Carmenere, hebben hoge plafonds, enorme raampartijen en een terras met een magnifiek uitzicht over de serene vallei en de omliggende bergen. Alle casitas hebben een eigen, luxe inrichting met heerlijk bedlinnen, prachtig leer, mooie zijde en ruime inloopkasten. Hier geniet u van veel comfort en extreem veel privacy.

Tripadvisor over Lapostolle Residence

Vergelijkbare accommodaties in Chili