Een verblijf in een comfortabele yurt in dit indrukwekkende landschap is heel bijzonder

Een verblijf in Patagonia Camp is bijzonder. U slaapt in een zogenaamde Yurt (zoals in Mongolië!). De yurts zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een terras om heerlijk van het uitzicht te kunnen genieten. Ze zijn ontwikkeld om naar de geluiden van de natuur te luisteren, naar de wind en de regen, terwijl u zelf heerlijk behaaglijk warm van uw onderkomen geniet. Patagonia Camp ligt aan de oevers van het Toromeer. Dat is vijftien minuten rijden van nationaal park Torres del Paine. Het kamp -dat harmonieus opgaat in de schitterende natuur- is volledig op platforms boven de grond gebouwd. Daarmee zijn alle planten en bomen op het maaiveld bewaard gebleven en ondervinden ook de dieren geen enkele hinder van uw aanwezigheid. Tussen de originele Mongoolse Yurts en het hoofdgebouw liggen houten vlonders. Hier vindt u het restaurant, de bar en lounge. Ver weg van de massa, niets anders dan de geluiden van de natuur. Ruimte en een betoverend uitzicht over de bergen. Koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben het geprobeerd en sindsdien staat een koninklijk eerbetoon in het gastenboek. 

Paardrijden met huasos

De gids overlegt dagelijks met u over de mogelijke excursies voor de volgende dag. Hier staan urenlange hikes naar Mirador de Las Torres of naar Laguna Azulc op het programma. Paardrijden met huasos -Chileense cowboys- in het nationaal park Torres del Paine, vissen in Lago del Toro, een mooie boottocht over Lago Grey of een jeeptocht. U bepaalt het ritme van de dag. 

Mongoolse yurts

De achttien superluxe Mongoolse yurts zijn van alle gemakken voorzien en hebben een prachtige inrichting. In het dak van de yurt zit een koepel waardoor u de heldere sterrenhemel ziet. Kijk omhoog vanuit uw comfortabele bed en geniet. Op het privéterras ruikt u de geuren, ziet de kleuren en hoort de geluiden van de natuur. En dan op de achtergrond: het magnifieke uitzicht op het Painemassief.

Patagonische keuken

In het ruime en lichte restaurant proeft u van de Chileense Patagonische keuken met smakelijke vlees- en visgerechten en goede Chileense wijnen. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht over het glinsterende meer en de besneeuwde bergtoppen.

Tripadvisor over Patagonia Camp