Viña Vik is een spectaculair hotel, met een fantastische keuken en geweldige wijnen

Verborgen tussen de wijngaarden van Chili ligt een kleinschalig hotel met een zeer interessante architectuur; Viña Vik. Dit hotel met slechts 22 suites ligt op een heuvel temidden van 4.325 hectare wijngaarden. Logisch dus dat een verblijf in Viña Vik geheel in het teken staat van wijn. Nou ja, geheel...Ook liefhebbers van kunst kunnen dit hotel zeer waarderen want het is gevuld met bijzondere kunstwerken.

Wijnproeverijen

Als u hier verblijft, is het zonde om niet meer te leren over het maken van de wijn en deze te proeven. Viña Vik heeft privé wijnproeverijen maar ook tours door de wijngaarden en het wijnhuis. Trek te paard of op een mountainbike de wijngaarden en omliggende bergen in. Liever niet teveel ondernemen? De Viña Vik Wine Spa biedt een aantal bijzondere behandelingen waarbij de VIK druif centraal staat en het zwembad is zo bijzonder gelegen dat het lijkt alsof u boven de wijngaarden zwemt!

Uitzicht over de vallei

Iedere slaapkamer is uniek. Bijzondere schilderijen van Chileense kunstenaars zijn in alle slaapkamers te vinden. De raampartijen reiken van vloer tot plafond zodat u altijd een magnifiek uitzicht over de omgeving heeft. De kamers variëren in grootte: zo zijn er 17 suites, 4 master suites en 1 VIK master suite. De suites in de zuidelijke vleugel kijken uit over de vallei met wijngaarden, over de heuvels en het meer. De suites in de noordelijke vleugel kijken uit over de vallei en de wijngaarden.

Wereldwijd bekende wijn

De VIK wijnen zijn wereldwijd bekend, en een verblijf in Viña Vik draait dan ook om het beleven van de wijn in al zijn facetten. Hier geniet u echter niet alleen van exquise 4-gangen diners maar ook van een barbecue in de wijngaard waarbij de gerechten natuurlijk wel worden gecombineerd met VIK wijn!

Tripadvisor over Viña Vik

Vergelijkbare accommodaties in Chili