Deze lodge heeft een ongeevenaard uitzicht over de schilderachtige rijstterrassen. Dit is een prototypisch voorbeeld van een 'Room with a view'.

De Li'An Lodge ligt te midden van de Longji rijstterrassen van Longsheng, nabij het dorpje Ping'an in de provincie Guanxi. De lodge staat op een heuveltop en is volledig van hout gemaakt met de traditionele bouwtechnieken; er is geen spijker gebruikt. Hierdoor valt de lodge niet op tussen de overige houten huisjes van het dorp Ping'an. Het laatste stuk naar deze lodge gaan te voet, met een paar vriendelijke dragers die voor een klein bedrag uw bagage graag naar boven brengen. Chinese traditie en modern comfort ontmoeten elkaar hier. De sfeer en service in deze intieme lodge zijn zeer persoonlijk. 

A room with a view

Chinese traditie en modern comfort ontmoeten elkaar in de zestien unieke kamers en suites. Alle kamers hebben een eigen thema en zijn ingericht met veel hout, de mooiste lokale stoffen en unieke kunst en objecten. U geniet vanuit uw kamer of suite van een ongelofelijk mooi uitzicht over de omgeving. 

Beste lokale eten

Het huiselijke restaurant van de Li'An Lodge serveert lokale gerechten van zeer goede kwaliteit. Sommige van onze reizigers zeggen hier te hebben genoten van het beste lokale eten van hun gehele reis. Ook kunt u in de comfortabele sofa's genieten van een potje geurige thee of een drankje. 

Ontdek het binnenland

U verkent de omgeving en de lokale cultuur van het vriendelijke Zhuang-, Yao, Miao- en Dongvolk. U kunt de prachtige wandelingen maken, door het karstgebergte en de Li-rivier, langs boerderijen en pittoreske dorpjes als Ping'an, en ontdekt zo het echte binnenland van China. 

Tripadvisor over Li'An Lodge