Minimalistisch en kleurrijk? Dat gaat samen in The Opposite House.

Heel bijzonder is The Opposite House, een van de meest trendy hotels van Beijing, gelegen in het uitgaansgebied Taikoo Li Sanlitun. Zoals de naam al doet vermoeden, is The Opposite House een wereld van contrasten. Contrasten van oud en nieuw. Van buiten lijkt het een grote groene kubus, maar van binnen wordt het sterke design gecombineerd met veel hout en natuursteen; een strak en modern hotel. In het hart van deze diplomatenwijk uit de jaren 50 treft u authentieke hutongs (oude volkswijken), hippe restaurants, mooie boetieks, kunst, entertainment en de mode scene, zij aan zij. 

De verboden stad

In Beijing is van alles te doen. Een verblijf hier is eigenlijk altijd te kort. U kunt de verboden stad bezoeken en een wandeling maken over het plein van de Hemelse Vrede. Een streetfood tour langs de vele avondmarkten is ook een must wanneer u hier verblijft. U kunt verschillende delen van de Chinese Muur bewandelen of een tocht per riksja door de hutongs maken en eten bij een lokale familie. 

Prachtig design

De 98 studio's hebben een prachtig design met hoge plafonds en grote raampartijen, waardoor u veel ruimte ervaart. Veel natuurlijk licht en het gebruik van natuurlijke, lichte materialen zorgen ervoor dat de kamers warm aandoen. Het lichte interieur met de moderne meubelen maakt het helemaal af. De ruime badkamer voelt als een privéspa. 

Verrassen creaties

Hier blijven de chef's u verrassen met ingenieuze creaties van seizoensgebonden producten. In het kosmopolitische Sureno wisselen mediterrane en lokale smaken elkaar af. Het Village Café serveert internationale heerlijkheden als een ricotta salade of teriyaki zalm. In de Mesh bar geniet u van cocktails in een levendige sfeer. 
In the Opposite House kunt u zich laten verwennen in de luxe spa en uw conditie op peil houden in de fitness ruimte. Ook buiten het hotel is voldoende te beleven. De wijk Sanlitun is nu een verzameling van felgekleurde en verlichte gebouwen. Bezoek één van de vele hippe restaurants en winkels. De attente conciërge van The Opposite House adviseert u graag. 

Tripadvisor over The Opposite House

Vergelijkbare accommodaties in China