Door: Chinareizigers
Onze volgende verre reis zal zeker met Talisman zijn.

Direct na onze China-reis moest ik voor zakelijke redenen door naar Spanje en de US. Nu ben ik terug en heb ik weer de mentale ruimte en de tijd om na te genieten van onze fantastische reis. Ollo heeft jullie reeds gesproken of geschreven over onze ervaringen en zal jullie zeker verteld hebben hoe erg wij genoten hebben. Jullie hebben het met jullie contacten in China zeer goed geregeld, maar ook de route op een goede manier in elkaar gezet. De combinatie van het oude en het nieuwe China, maar ook de natuur en het land.

Natuurlijk kan je in 2,5 week zo'n groot land niet leren kennen, maar toch hebben wij een indruk gekregen van de vele facetten en de verschillende manieren van leven. Zoals jullie van Ollo gehoord hebben, hebben wij een zorgeloze reis gehad. We hebben dan ook geen klachten, slechts een paar suggesties.

Bij thuiskomst vonden wij het mooie Chinese kookboek. Buitengewoon aardig van jullie, waarvoor veel dank. Ik weet niet wanneer wij weer een dergelijke verre reis maken, maar het zal zeker met Talisman zijn. Wij durven jullie ook volmondig aan te bevelen.

Tot de volgende keer!