Een culinair feestje in de hoofdstad van de dumplings Xi'An

Xi'An is China's 'Capital of Dumplings'. Tijdens de Tang Dynastie, van de 7e tot de 10e eeuw, was een dumpling banket een keizerlijke traktatie, en deze traditie is in Xi'An in grote stijl voortgezet. Een onweerstaanbare ervaring, waar Talisman u graag deelgenoot van maakt. Tijdens lunch of diner geniet u van de allerbeste gekookte en gestoomde dumplings 'Jiaozi' gevuld met vlees, vis, garnalen of groenten, zoals lente-uitjes. In China speelt men graag met de vormen van het eten; zit er walnoot in, dan ziet de dumpling eruit als een walnoot, bij kipvulling ziet de dumpling eruit als een vogeltje en bij hete kip krijgt dit vogeltje een rode snavel! Dumplings met visvulling hebben de vorm van een Chinese siervis met veel te grote ogen en vinnen. Oefen uw behendigheid met de chopsticks en dip de kleine hapjes in de heerlijke begeleidende sausen. Een kopje traditionele Mijiou, een enigszins zoete rijstwijn, maakt dit culinaire feest tot een keizerlijke ervaring.