Een verblijf geheel in lijn met de ongerepte natuur

De Galápagos Archipel staat wereldwijd bekend om zijn diversiteit en is de bakermat van de evolutietheorie van Darwin. Voor veel reizigers is dit een bestemming die hoog op de verlanglijst staat. Maak kennis met de gigantische schildpadden, snorkel met zeehonden, lach om de blauwvoet Jan van Gent en geniet vooral met volle teugen van de natuur. Het kiezen van een perfecte uitvalsbasis voor een nadere verkenning van de Galápagos Archipel is een lastige klus. Stapt u aan boord van een jacht en vaart u iedere dag een andere route, of blijft u aan land? Wij kiezen graag het Galápagos Safari Camp als uw ideale eco-luxe uitvalsbasis voor een onvergetelijke beleving van dit paradijselijke stukje wereld. 

Special

  • Wanneer u in juli of augustus 2019 vier of meer nachten in Galapagos Safari Camp verblijft, profiteert u van een gratis nacht in een airport hotel in Ecuador voor of na uw verblijf.
  • Daarnaast ontvangt u de volgende extra's: een Art Class voor het hele gezin, en middagactiviteiten in de Kids Club.
  • Er zijn nog enkele data beschikbaar. Neem contact op met één van onze specialisten voor de data en voorwaarden. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie.

Tented Camp

Verwacht hier geen hotel maar een verblijf geheel in lijn met de ongerepte natuur waar u verblijft. Een verblijf dat aan al uw verwachtingen zal voldoen maar ook voldoende zal verrassen. Of u uw overnachtingen hier nu combineert met een meerdaagse cruise aan boord van een expeditie-jacht of de Galápagos archipel verkent vanuit uw prettige onderkomen: het Galápagos Safari Camp overtreft alle verwachtingen en dient als de perfecte uitvalsbasis.

U vindt hier slechts negen super tenten, gelegen op houten platformen verstopt in de jungle. Er is ook een familie-cabin waar u gemakkelijk met uw gezin kunt verblijven. De luxe tenten liggen op zo’n 70 meter van het ‘hoofdgebouw’ en zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht. U heeft een ensuite badkamer en vanaf het balkon geniet u van een schitterend uitzicht op de vallei. En dat allemaal met ontzettend veel privacy. 

Niet voor iedereen

Een reis naar de Galápagos Archipel is niet voor iedereen en dat maakt het gelijk ook zo bijzonder. Dat geldt ook voor een verblijf in het Galápagos Safari Camp. Beroemdheden, wereldleiders en leiders in natuurbehoud en duurzaamheid rekenen dit camp tot hun favoriete accommodaties. De Afrikaanse tenten liggen genesteld in de wilde hooglanden van Santa Cruz met schitterend uitzicht op de oceaan en het nationale park en bieden naast heel veel privacy ook de ultieme wildlife beleving voor natuurliefhebbers. 

Bijzondere activiteiten

Ook al verblijft u hier niet óp het water, u geniet van al het goede dat de Galápagos Archipel u te bieden heeft. Er zijn activiteiten die u op de verschillende eilanden kunt ondernemen, actieve dagen waarbij u samen met een van de gidsen op zoek gaat naar de unieke flora en fauna. Een goed voorbeeld is een verblijf van vijf dagen waarin activiteiten op het vasteland worden afgewisseld met boottochten naar de omliggende eilanden Bartolomé, Santa Fé, Plazas en North Seymour.

Vergelijkbare accommodaties in Ecuador