Verblijf in uw eigen 'cocon' midden in het immense nevelwoud

Geheel verborgen in het immense nevelwoud, ligt de Mashpi Lodge. Deze lodge ligt op een hoog plateau, zodat u altijd een adembenemend uitzicht heeft over de omgeving. De lodge is zo ontworpen dat deze moeiteloos opgaat in de omgeving en daarnaast ook zo milieuvriendelijk mogelijk is gebouwd. In plaats van een kamer heeft u hier meer uw eigen 'cocon' middenin het bos. De natuurlijke tinten, het houten omhulsel en de absolute sereniteit van het woud zorgen ervoor dat u hier onmiddellijk in een ontspannen stemming raakt. Door de intense begroeiing rondom de lodge heeft u hier altijd optimale privacy.
Uw kamer bestaat uit glazen ramen die van vloer tot plafond reiken, en de gordijnen hoeft u nauwelijks te sluiten. De enige nieuwsgierige omstanders zijn de talloze vogels, vlinders en aapjes. 

De suites bestaan uit glazen ramen die van vloer tot plafond reiken

Mashpi Lodge telt slechts 23 suites. Alle suites zijn ruim, 40m² groot en prachtig ingericht. Mooi zijn de natuurlijke tinten, erg luxe de enorme bedden met kraakhelder linnen. De felgroene bladeren van de bomen combineren perfect met de rustieke inrichting van de kamer. Er zijn connecting kamers aanwezig wat fijn is wanneer u met een groep vrienden of familie reist.

Geniet 's avonds van een heerlijk diner

Uit de keuken worden de heerlijkste gerechten tevoorschijn getoverd. De chefs van Mashpi Lodge weten uitstekend hoe ze de lokale producten moeten combineren met de moderne bereidingstechnieken. Vers fruit als ananas, mango en sinaasappels worden veelvuldig gebruikt in de gerechten waardoor deze een frisse en lichte 'touch' krijgen. Er is een uitgebreide wijnkaart zodat bij ieder gerecht en voor iedere smaak een passende wijn te vinden is. 

Ga op ontdekking in het regenwoud

Samen met een gids ( en eventueel andere lodge gasten ) kunt u een hele dag op pad, zij kennen de omgeving op hun duimpje en weten als geen ander de dieren te spotten. Al dit moois kunt u tevens bereiken door middel van een geruisloze kabelbaan, de zogenaamde Dragon Fly. Over een afstand van twee kilometer geniet u van een schitterend uitzicht. Of u neemt de Sky Bike tussen de bomen door, een afstand van 200 meter hoog boven een kloof waar een rivier doorheen stroomt.