Voor een serene luxe strandervaring in het zuiden van India is een verblijf in het Carnoustie Resort misschien wel de allerbeste keuze

Het Carnoustie Resort ligt in de kustplaats Mararikulam in de provincie Kerala in het zuiden van India. De in boutique stijl gebouwde accommodatie heeft een enorme tuin die grenst aan het witte strand van Marari. De backwaters (de tropische kanalen die Kerala beroemd hebben gemaakt) zijn van hieruit goed bereikbaar. Het resort hanteert een milieubewust concept en ziet toe op een efficiënt gebruik van energie en grondstoffen. 

Kom hier helemaal tot rust

Rust en ontspanning zijn de twee aspecten waar het bij Carnoustie Resort om draait. Op het fantastische zandstrand doet u met de wuivende palmen op de achtergrond even een oogje dicht. De Indische Oceaan bepaalt het ritme van de ademhaling. Op een enkele visser na, komt u hier niemand anders tegen! Bij het enorme zwembad met ligbedden is het ook heerlijk toeven. Toch is de spa de grote trots van het resort. In 2012 werd hier nog de titel 'best luxury spa in India' in de wacht gesleept. De spa beheerst het complete spectrum: ayurveda, holistische behandelingen, massages, bodywraps en scrubs, meditatie en yoga.

Kerala architectuur

Het Carnoustie Resort bestaat uit veertig luxe en modern uitgeruste villa's in vier categorieën. De villa's hebben een riante plattegrond en zijn ingericht in de typische Kerala architectuur. Naast de ruime slaapkamer en luxe badkamer heeft elke villa een eigen zonnedek en een mooie vijver of zwembad. 

Internationale menukaart

Carnoustie heeft twee restaurants. Liefhebbers van vis dineren graag in Chimaera. Restaurant Ida werkt met een internationale kaart. Voor een snack en een drankje bent u welkom in de sfeervolle bar 9 Degrees North en de pool bar.

Tripadvisor over Carnoustie Resort